MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 15 Eylül MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar'da haftanın son dokunulmazlık oyunu Silivri'de oynandı. Mavi takım ile Kırmızı takım yarışmacıları, potaya girmemek için istenilen yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Sinirlerin gerildiği, heyecanın tavan yaptığı oyunda kaybeden takım, 5. ve 6. eleme adaylarını belirledi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 15 Eylül MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye AllStar sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın onuncu haftasında 89. bölüm dış çekim olarak Silivri'ye gitti. 15 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen MasterChef son bölümde kıyasıya dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Kaybeden takımda eleme oyunu ve oylama ile iki isim potaya girdi. Kaptanın kendini potaya gönderdiği MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı merak ediliyor. İşte MasterChef AllStar son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 15 Eylül MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da haftanın dış çekimi için Silivri tercih edildi. Burada konuklara yapılacak yemekler ciğer çorbası, patlıcan paçası, petro, kırlangıç buğlama, dilme tatlısı idi. İki takım da canla başla yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 15 Eylül MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? - Resim : 2

Mücadele sonunda kazananı konukların verdiği oylar belirledi. Stüdyoda yapılan sayım sonucunda mavi takım, 27-8 gibi ezici bir üstünlükle oyunu kazandı.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 15 Eylül MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Takım oyununu kaybeden Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık oyununu Tahsin kazandı. Onun potaya gönderdiği Sergen, haftanın 5. eleme adayı oldu. Oylamada Ayaz ile Barış'ın isimleri aynı sayıda çıkınca kararı vermek kaptana düştü. Kırmızı takım kaptanı Ayaz, sorumluluk bende diyerek kendini potaya attı. Böylece Ayaz, haftanın 6. eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye
Ceyda Düvenci'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı Son şampiyon kadroda: Survivor Nefise AllStar 2024 kadrosunda! Prenses Diana'nın ikonik kazağına rekor fiyat MasterChef'te 100 bin lira ödülü kim kazandı?