MasterChef Danilo kendi restoranında dayak yedi! Dayak atan kişi ise herkesi şaşkına çevirdi

Masterchef Türkiye ile de tanıdığımız Danilo Zanna Vadi İstanbul'da bulunan restoranın önünde kendi çalışanları tarafından darp edildi. Özel güvenliklerin müdahalesinin ardından, polis tarafları karakola götürdü. Olayın ardından açıklama yapan Danilo Zanna, "Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum." dedi.

Masterchef Türkiye yarışması şeflerinden Danilo Zanna, Vadi İstanbul'da bulunan restoranın önünde kendi çalışanları tarafından darp edildi. Ünlü şefe çalışanlara saldırdı nedeni ise herkesi şoke etti.

Danilo Zanna, Vadi İstanbul'da bulunan restoranın önünde çalışanı olduğu öğrenilen iki kişinin saldırısına uğradı. Aynı zamanda bu saldırı sırasında Danilo Zanna’nın İzmir şubesinin müdürü de yanındaydı.

İtalyan şef Danilo Zanna
İtalyan şef Danilo Zanna

AVM güvenliklerinin araya girmesi ile birlikte olay sona ererken, tarafların birbirinden şikayetçi olmak için karakola gitti.

KAVGANIN SEBEBİ ANLAŞILDI

Kavganın sebebi ise sonradan ortaya çıktı. İddiaya göre Danilo Şef, restorana eğitim için gelen yeni personele de bahşiş verilmesini istedi. Ancak diğer çalışanlar buna karşı çıkınca kavga başladı.

Olayın ardından karakola giden tarafların birbirinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

DANİLO ZANNA'DAN AÇIKLAMA 

İtalyan şef Danilo Zanna, saldırı olayına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Danilo Şef, "Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz. Basın mensubu arkadaşlarımızdan da konu ile alakalı hassasiyetlerini esirgememelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MasterChef Danilo kendi restoranında dayak yedi! Dayak atan kişi ise herkesi şaşkına çevirdi - Resim : 2

CZN Burak, babası tarafından dolandırıldı Wanda Nara'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama Usta oyuncu Tanju Tuncel yaşamını yitirdi Barış Arduç ile Gupse Özay kızlarıyla ilk kez poz verdi