MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte 2. yarışmacı

MasterChef'te ana kadroya giren isim belli oldu. MasterChef All Star'ın 2. bölümünde eleme turu ekrana geldi. 2018-2019 sezonu yarışmacıları, MasterChef All Star ana kadroya girmek için hünerlerini sergiledi. İki turdan oluşan bölümde şeflerin beğenisini kazanarak önlüğü alan 2. yarışmacı da belli oldu. Peki, MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte 2. yarışmacı

MasterChef Türkiye All Star heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Yeni sezonda eski yarışmacılar, bir kez daha tezgahların başına geçti ve MasterChef All Star ana kadrosuna girmek için mücadele etti. İlk turda şeflerin istediği yemek, ikinci turda ise yaratıcılık oyunu vardı. Bu iki turda şeflerin beğenisini kazanan isim, önlüğü kazandı ve MasterChef All Star ana kadrosuna giren ikinci isim oldu. İşte MasterChef 2. bölümde yaşananlar...

MasterChef ana kadroya kim girdi? İşte 2. yarışmacı - Resim : 1

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Mehmet, Danilo ve Yılmaz şef ilk turda yarışmacılardan bir Ege lezzeti olan Taze Enginar dolmasını 50 dakika içerisinde hazırlayıp 2 tabak şeklinde sunmalarını istediler.

İlk oyunun sonunda şefler yaratıcılık oyununa geçmeye hak kazanan 7 isim açıkladı. Bu isimler Bahri, Mustafa, F. Batuhan, Hakan, Suna, Eda ve Rıfat oldu.

Yaratıcılık oyununda şefler yarışmacılara çağla badem ve kuzu but vererek 45 dakika içerisinde en yaratıcı tabağı yapan ismin ana kadroya seçileceğini duyurdu. İkinci turda mücadele veren 7 yarışmacı, süre sonunda tabaklarını şeflere sundu.

MasterChef Allstar’ın ana kadrosuna seçilen 2.isim Çağla kuzusu isimli yaratıcılık tabağıyla Suna Aydın oldu.

MasterChef Türkiye
MasterChef All Star kadrosuna giren 2. isim kim? Atilla Taş için 6 yıla kadar hapis istemi CZN Burak'ın annesine hapis şoku! MasterChef Güzide kimdir, kaç yaşında, nereli?