MasterChef AllStar'da kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'in 14. haftasında takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye AllStar'da 14. hafta kaptanlık oyunu ile başladı. 9 Ekim 2023 tarihli MasterChef 113. bölümde kaptanlık oyunu oynandı. Oyunda şefler mavi takım kaptanını belirlemek için yarışmacılardan profiterol yapmalarını istedi. Eğlenceli sahnelerin ekrana geldiği oyunda kaptanlık oyunu sonrasında haftanın takımları belirlendi. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef AllStar'da kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'in 14. haftasında takımlar nasıl oluştu?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de haftanın takımları belli oldu. Eda'nın elenmesi sonrasında kalan 18 yarışmacı, mavi takım kaptanı olmak için mücadele etti. 9 Ekim 2023 tarihli MasterChef son bölümde en iyi profiterolü çıkarmak için mücadele ettiler. Barış ve Kıvanç'ın yaptıkları profiterolün denendiği anlar kahkahalara neden oldu. Günün sonunda en iyi profiterolü yapan isim MasterChef'te kaptanlık oyununu kazandı. Peki, MasterChef AllStar'da takımlar nasıl oluştu?

MasterChef AllStar'da kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'in 14. haftasında takımlar nasıl oluştu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar kaptanlık oyununda profiterol yapılması istendi. Yarışmacılara 60 dakika süre verildi. Süre sonunda öne çıkan isimler Barbaros, Tahsin, Tanya, Hasan, Batuhan, Esra oldu. Bu isimler arasında en başarılı profiterolü yapan Hasan, kaptanlık oyununu kazandı ve mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef AllStar'da kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'in 14. haftasında takımlar nasıl oluştu? - Resim : 2

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Mavi takım kaptanı Hasan, Kırmızı takım kaptanı olarak Kıvanç'ı seçti. İki sezon ikincisi kaptanların seçtiği yarışmacılar ile haftanın takım kadroları oluşturuldu. İşte haftanın takımları...

MasterChef AllStar'da kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef'in 14. haftasında takımlar nasıl oluştu? - Resim : 3

MAVİ TAKIM: Hasan, Tahsin, Eren, Sergen, Dilara, Azize, Tanya, Cemre ve Batuhan

KIRMIZI TAKIM: Kıvanç, Metin, Barbaros, Tolga, Ayaz, Esra, Barış, Alican ve Kerem

 

MasterChef Türkiye
'Sorumlusu Dilan Polat' demişti! Banu Parlak'ın iş yerine saldırıda 5 kişi tutuklandı Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumuna bomba yanıt Yalnızlık başlarına vurdu! Murat Boz'dan Oğuzhan Koç'a hayat öpücüğü Ünlü sanatçı hayatını kaybetti!