MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı? 12 Temmuz MasterChef Türkiye eleme adayları kim oldu?

MasterChef AllStar ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazanmıştı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı? 12 Temmuz MasterChef Türkiye eleme adayları kim oldu?

MasterChef All Star'da ilk hafta heyecanı sürüyor. 12 Temmuz MasterChef Türkiye AllStar son bölümünde uluslararası mutfaktan yemekler yapıldı. Dokunulmazlığı kaybeden takımdan oylama ile 2 isim potaya girdi. Yarışmayı sevenler MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu merak ediyor.

 

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyununda şefler, 2020-21 yıllarında uluslararası mutfakta en çok aranılan yemekleri istedi. Bunlar, Baba Ganoush, Cinnamon Roll, Birria Taco, Nasi Goreng, Mary Me Chicken, Panner Pasanda ve Sugo Di pomodoro tatlısı idi. 50 dakika süre sonunda şefler tadım yaptı.

Yedi çeşit yemekten dört tanesini daha başarılı yapan Kırmızı takım, dokunulmazlığı kazandı.

MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı? 12 Temmuz MasterChef Türkiye eleme adayları kim oldu? - Resim : 1

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyununda Hatay'a özgü "Mortadella" yapmaya çalıştı. Yarışmacılar arasında en iyi yapan isim Sergen oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

 MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı? 12 Temmuz MasterChef Türkiye eleme adayları kim oldu? - Resim : 2

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sergen'in potaya gönderdiği isim Gamze oldu. Oylama sonucunda çıkan diğer isim ise Mert oldu.

MasterChef Türkiye
Simge Sağın sahnede minik hayranının yoğun ilgisiyle karşılaştı Gelinlik giyerek duyurdu: Evleniyorum Özkan Uğur dervişlere özel yapılan cenaze usulüyle toprağa verildi Simge'den Icardi'ye mesaj