MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef All Star ana kadrosu ile ilk kaptanlık oyununu oynadı. Mavi takım kaptanı olmak isteyen yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiledi. Kaptanlık oyununu kazanan Mavi takım kaptanı oldu ve seçtiği Kırmızı takım kaptanı ile takımları oluşturdular. İşte MasterChef All Star'da ilk haftanın mavi ve kırmızı takım kadrosu...

MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef All Star'da ana kadro yarışmacılarının kaptanlık oyunu büyük mücadeleye sahne oldu. Kaptanlık oyununda Danilo Zanna şefin ünlü "Al Beni Yukarı" isimli tiramisu tatlısı yapılması istendi. Yarışmacılar arasında şeflerin beğenisini kazanan isim Mavi takım kaptanı oldu. Sonrasında rakip olarak seçtiği Kırmızı takım kaptanı ile sezonun ilk takımları oluşturuldu. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef All Star ana kadrosu, ilk haftada TV8 ekranlarındaydı. Yarışmacılar, kaptanlık oyununda "al beni yukarı" tiramisu tatlısının 45 dakika içinde yapılması istendi. Tatlısı yıkılmayan beş isim Tahsin, Sergen, Esra, Tanya ve Berker oldu. Bu isimler arasında en başarılı olan Sergen, kaptanlık oyununu kazandı ve sezonun ilk mavi takım kaptanı oldu.

 MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? - Resim : 1

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Sergen mavi takım kaptanı olup rakip takım olan kırmızı takımın kaptanı olarak Eray’ı seçti. Mavi takımı kaptanı Sergen takımına sırasıyla Tahsin, Tanya, Esra, Sefa, Ayaz, Güzide, Mert, Gamze ve Suna’yı seçti.

 MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? - Resim : 2

Kırmızı takımın kaptanı Eray takımına sırasıyla Dilara, Burcu, Çağatay, Batuhan, Büşra, Rıfat, Tolga, Berker ve Eda’yı seçti. Böylelikle Masterchef Allstar’ın takımları belirlenmiş oldu.

MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu? - Resim : 3

MasterChef Türkiye
Ünlü menajer Özerman: Müge ile Gülşen’den özür bekliyorum İşte Ajda Pekkan farkı! Özkan Uğur'un gözyaşlarını tutamadığı anlar Mazhar Alanson ağlamaktan konuşamadı