MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te ana kadroya giren 5. isim dün akşam belli oldu. MasterChef All Star'da ilk hafta 2018-2019 sezonu yarışmacıları hünerlerini gösterdi. Kalan isimler, şeflerin istediği yemeği en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Peki, MasterChef'te ana kadroya kimler girdi? İşte MasterChef All Star ana kadrosuna giren 5. yarışmacı...

MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MasterChef Türkiye All Star ana kadroya giren yarışmacılar belli oluyor. MasterChef All Star'da Mehmet Yalçınkaya ile Danilo Zanna'ya jürilikte bu hafta Yılmaz Öztürk eşlik etti. 2018-2019 sezonu yarışmacıları, All Star ana kadrosuna girmek için kıyasıya mücadele etti. Peki, MasterChef'te ana kadroya kimler girdi? MasterChef All Star'ın 5. yarışmacısı kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 1

MASTERCHEF ALL STAR KADROSUNA KİM GİRDİ?

MasterChef All Star'ın ilk haftasında 2018-2019 sezonu yarışmacıları boy gösterdi. Yarışmanın 5. gününde şefler ilk turda Adana'nın meşhur taş kadayıfını yapmalarını istedi. İlk tur sonunda başarılı olan Rıfat, Batuhan, Mustafa ve Hakan 2. tura geçti.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 2

İkinci turda yaratıcılık tabağı için yarışmacılara beyin ve garam masala verildi. 45 dakika süre sonunda ikinci turun en başarılısı olan Rıfat, MasterChef All Star ana kadrosuna giren 5. yarışmacısı oldu.

İLK HAFTA MASTERCHEF ALL STAR ANA KADROSUNA KİMLER GİRDİ?

MasterChef All Star'ın ilk haftasında yer alan yarışmacılar arasından sırasıyla ana kadroya giren isimler; Güzide, Suna, Eda, Batuhan ve Rıfat oldu.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? - Resim : 3

MasterChef Türkiye
Dilan Polat'tan şaşırtan itiraf! Hayatını kaybeden Metin Milli kaç yaşındaydı? MasterChef All Star'da diskalifiye şoku! MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında, nereli?