MasterChef 19. yarışmacısı kim oldu? MasterChef All Star ana kadrosuna kim girdi?

MasterChef Türkiye'de All Star ana kadrosu şekilleniyor. 5 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümde yarışmacılar, ana kadroya giren 19. kişi olmak için yarıştı. Peki, MasterChef All Star ana kadrosuna kim girdi?

MasterChef 19. yarışmacısı kim oldu? MasterChef All Star ana kadrosuna kim girdi?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te bu hafta 2022 sezonu yarışmacıları mücadele ediyor. Dün akşam ekrana gelen son bölümde ilk turda analı kızlı yemeği, ikinci turda yaratıcılık tabağı istendi. Şeflerin seçimiyle MasterChef All Star ana kadrosuna giren 19. yarışmacısı belli oldu.

MASTERCHEF 19. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef All Star'da bu hafta Somer Şef yerine Osman Şef jürilik yapıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Osman Sezener Şef, ilk turda yarışmacılardan analı kızlı yemeğimni 50 dakikada yapmalarını istedi. İlk tur sonunda başarılı olan isimler Görkem, Burak, Gamze, Kaan, Vural, Fatma Nur ve Tayfun oldu.

İkinci turda ise şefler yaratıcılık oyununda 45 dakika içerisinde 2 ana ürün olan Chili biber ve hurma ile yaratıcı bir tabak istediler. Günün en başarılı tabağını çıkaran Gamze, MasterChef All Star ana kadrosuna giren 19. yarışmacı oldu.

MasterChef Türkiye
İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor Konserde yapay zeka şovu Ünlü rapçi Asya Alizade gözaltına alındı 2023 MasterChef 18. yarışmacı kim oldu?