Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı

Mehmet Ali Erbil, evlilik teklifi ettiği 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrılalı bir ay bile olmadan 22 yaşındaki Nevide Çiçek'le yeni bir aşka yelken açtı. Magazin gündemini sarsan haber sonrası Nevide Çiçek canlı yayında merak edilenleri yanıtladı. Mehmet Ali Erbil'i çok tatlı bulduğunu söyleyen Çiçek, "Bizimki ilk görüşte aşk" dedi.

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrılır ayrılmaz yeni bir aşka yelken açtı.

Erbil, Gülseren Ceylan'a pahalı bir pırlanta alarak evlilik teklifi etmiş, düğün haberleri bile gelmişti.

Çift, bir anda açıklama yapmadan ayrılırken Mali'nin aşk acısı kısa sürdü.

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde Müge Dağıstanlı, köşesinde Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki yeni sevgilisi Nevide Çiçek'e pamuk şeker yedirdiğini yazmıştı. 

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı - Resim : 3

O görüntülere Haberet ulaşırken Erbil ve Nevide Çiçek'in samimi hallerine dair video ve fotoğraflar magazin gündemini sarstı.

CANLI YAYIN AÇTI SORULARI YANITLADI

Öte yandan Miss Tourism University yarışmasında "En İyi Vücut Kraliçesi" seçilen Nevide Çiçek hakkında merak edilenleri sosyal medya üzerinden açtığı yayında yanıtladı.

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı - Resim : 5

"AŞK BU AŞKIN YAŞI OLMAZ"

'editciablan' isimli Instagram hesabının yayınladığı canlı yayında Çiçek, Mehmet Ali Erbil ile aralarındaki yaş farkına takılanlara tepki göstererek, "Aşkın yaşı olmaz. Aşk bu aşkın yaşı olmaz" diyerek tepki gösterdi.

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı - Resim : 6

"ANNEMİN HABERİ VAR"

"Bir ödül töreninde tanıştık" diyen Çiçek, "Evet gerçekten sevgiliyiz. Annemin haberi var. Ailem her zaman arkamda" ifadelerini kullandı.

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı - Resim : 7

NEVİDE ÇİÇEK KİMDİR?

Nevide Çiçek 2001 yılında İzmir'in Konak ilçesinde dünyaya geldi. Türkiye'yi Lübnan'da temsil etti. Miss Tourism University yarışmasında "En İyi Vücut Kraliçesi" seçildi.

Mali'nin 22'lik yeni sevgilisi Nevide Çiçek'ten bomba itiraf: Bizimki ilk görüşte aşk! Nasıl tanıştıklarını da anlattı - Resim : 8

Kaynak: haberet.com

Eski sevgilisi evlenirken Serenay Sarıkaya'dan şok paylaşım! Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı Can Gürzap'ın anma töreninde duygu dolu anlar Alina Boz ve Umut Evirgen'in mutlu günü!