Leyla ile Mecnun Yeniden ekranlara veda ediyor

Uzun yıllar sonra Exxen'de izleyiciyle buluşan Leyla ile Mecnun'dan kötü haber geldi. Dizinin senaristi Burak Aksak, dizinin 4. sezon ile final yapacağını duyurdu.

Leyla ile Mecnun Yeniden ekranlara veda ediyor

bir dönem TRT'de yayınlanan, beklenenden erken final yaparak izleyicisini üzen Leyla ile Mecnun, yıllar sonra tam kadroyla Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayın hayatına devam etmeye başlamıştı.

Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın'ın oynadığı Leyla ile Mecnun Yeniden'den üzen haber geldi. Dizi, 4'üncü sezonu ile ekranlara veda edecek.

Leyla ile Mecnun Yeniden ekranlara veda ediyor - Resim : 1

"EKRAN YOLCUĞU SONA ERDİ"
Final haberini senarist Burak Aksak duyurdu. Twitter hesabından veda paylaşımı yapan Burak Aksak, "Leyla ile Mecnun'un ekran yolcuğu sona erdi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Mecnun Çınar'ın da söylediği gibi 'Ben bu oyunu... denedim ama bozamadım'. Hoşça kal Leyla ile Mecnun" dedi.

Geçtiğimiz gün dizinin başrol oyuncularından ak sakallı dedesi Köksal Engür, hayatını kaybetmişti. 

İlyas Salman İstanbul milletvekili adayı oldu Kadir İnanır aday olacak mı? Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında, nereli? Zafer Algöz kimdir, kaç yaşında, nereli?