Konserindeki kızı gören Serdar Ortaç, şarkısına devam edemedi! Bakın neler söyledi...

Yaz sezonunun açılmasıyla ünlü sanatçıların da konserlerine yoğun bir rağbet başladı. Şarkılarıyla sevilen şarkıcı Serdar Ortaç'ın konserine ise yoğun bir katılım sağlandı. Ünlü şarkıcı şarkılarını söylerken sahnenin en önünde fark ettiği genç kız karşısında dili tutulunca repertuvara devam edemeyip öyle sözler söyledi ki, duyan şaşıp kaldı! İşte ünlü sanatçının genç kıza yüzlercenin önünde söyledikleri...

Yaz sezonu ile birlikte ünlü sanatçıların konserlerinde yoğunluk da arttı.

Yaz ve eğlence denilince akla sıklıkla gelen, enerjik şarkıları ile izleyicilerini eğlendiren Serdar Ortaç ise geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği konserinde çok konuşulacak anlara imza attı.

Serdar Ortaç
Serdar Ortaç

"SEN BURADAYKEN OKUYAMAM"

Kaydedilen görüntülerde Ortaç'ın genç kıza "En sevilen şarkılardan birini okuyacağım ama sen buradayken bir halt okuyamam" demesiyle tüm alan kahkahalara boğuldu.

Serdar Ortaç
Serdar Ortaç

"BEN NİYE EVLENDİM Kİ?"

Genç kıza "Ben niye evlendim ki ulan, seni görsem... Evli misin kız? Evlenmedin mi?" demesiyle salonu iyice kahkahalara boğan Ortaç, kızın bekar olduğunu öğrenince "Abla bu yaştan sonra beni almazsın artık o yüzden hiç sana bakmayacağım bile. Hani olur da kafan çalışmaz da bir şey olursa.." ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç
Serdar Ortaç

Kaynak: haberet.com

Bihter Yöreoğlu için hayır lokması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Meral Akşener'den zehir zemberek sözler: Hayatımın en büyük pişmanlığı! MasterChef'te ana kadroya kim girdi? MasterChef All Star ana kadro yarışmacıları