Kolera'dan eski eşi Sagopa Kajmer’e annesinin ölümü üzerinden skandal mesaj

Sagopa Kajmer’in uzun süredir akciğer kanseriyle mücadele eden annesi Serpil Özyavuz’un hayatını kaybetmesinin ardından eski eşi Kolera’dan 'pes' dedirten bir mesaj geldi. Ceza ise küslüğü rafa kaldırıp eski dostuna baş sağlığı diledi.

Kolera'dan eski eşi Sagopa Kajmer’e annesinin ölümü üzerinden skandal mesaj
  • 'Sagopa Kajmer' olarak tanınan Yunus Özyavuz'un annesi Serpil Özyavuz, akciğer kanseriyle mücadelesini önceki gün kaybetti.

"HEM SAVAŞI HEM DE ANNEMİ KAYBETTİM"

  • Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özyavuz, "2 Haziran öğle sonrası annemi kaybettim. İki sene boyunca savaştı, savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim" ifadelerini kullandı.

  • Özyavuz'un cenazesi, ikindi namazını müteakip İlkadım ilçesindeki Rasathane Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Cenazeye Sagopa'nın kardeşi Emre Özyavuz, babası ve akrabaları katıldı. Ünlü rapçinin Kıranköy Mezarlığı'ndaki define katılamadığı öğrenildi.

KOLERA'DAN ŞOKE EDEN MESAJ

  • Haberi alan rapçinin eski eşi Kolera lakaplı Esen Güler eski eşi hakkında dikkat çeken bir mesaj paylaştı.
  • Sagopa ile olaylı bir şekilde boşanan Kolera, "Anam ölsün bi yalanım varsa dediğimde gebersin anan demişti ne ağrıma gitmişti anne ayrı bir dünyadır herkes için. Kendi anası ölmüş, ağzından çıkanlara dikkat edeceksin oğlum! Hiç bir masumun hakkına girmeyeceksin sahibimiz Allah'tır sen de hiç bi s*in sahibi değilsin" dedi.

Kolera'dan eski eşi Sagopa Kajmer’e annesinin ölümü üzerinden skandal mesaj - Resim : 2

"TACİZCİ ZORBA SAGO FANLARI DA GEBERSE...."

  • Küfürlü paylaşımı sonrası Sagopa'nın hayranlarının tepki göstermesi üzerine Kolera bu kez "Ben diyeceğimi dedim lafım yerine ulaştı huzurluyum tacizci zorba sago fanları da geberse dünya çok daha güzel bir yer olur bu insanların ne vicdanı var ne bilgeliği var elbet bilinçleri zamanla yükselecek ama cehaletlerini ben çekiyorum bir ömür de çekeceğim sıkıntı yok yeterim" ifadelerini kullandı.

Kolera'dan eski eşi Sagopa Kajmer’e annesinin ölümü üzerinden skandal mesaj - Resim : 3

CEZA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

  • Ünlü rapçinin uzun süredir konuşmadığı meslektaşı Ceza'dan da başsağlığı mesajı geldi.
  • 'Ceza' sahne adıyla tanınan ve uzun süredir Sagopa Kajmer'le küs olduğu bilinen Bilgin Özçalkan, Instagram hesabından "Başın sağ olsun, çok ağır bir acı. Sana ve ailene sabır diliyorum. Rahmetle" mesajını yayınladı.

Kolera'dan eski eşi Sagopa Kajmer’e annesinin ölümü üzerinden skandal mesaj - Resim : 4

"ACILAR PAYLAŞINCA GÜZEL OLUR"

  • Annesinin vefatı ile tarifiz bir acı yaşayan 45 yaşındaki rapçi, Ceza'nın bir anlamda zeytin dalı niteliğindeki paylaşımı sonrası "Çok teşekkürler Ceza. Ölüm gününde düşmanlıklar ölür ve acılar paylaşılır" ve "Acılar paylaşınca güzel olur" karşılığını verdi.

Kolera'dan eski eşi Sagopa Kajmer’e annesinin ölümü üzerinden skandal mesaj - Resim : 5

"ANNENİ KAYBETTİĞİMİZ ZAMANKİ HİSLERİMLE YAZIYORUM"

  • Sagopa Kajmer de 2019 yılında Ceza'nın babası Danyal Özçalkan vefat ettiğinde X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımla başsağlığı dilemişti:
  • "Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hâlâ Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba. Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana, ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum Ceza."
  • Ceza, kendisi ve kardeşinin acısını paylaşan meslektaşının mesajını, "Sağ ol Yunus. Hayat işte. O da seni severdi. Mekanı cennet olsun" şeklinde cevaplamıştı.

Kaynak: haberet.com

Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil hayatını kaybetti Sagopa Kajmer annesini kaybetti Erkan Yolaç'ın ardından eşi Asuman Yolaç da vefat etti Ünlü oyuncu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi