Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde boşanma davasından çıkan şoke eden sonuç!

Kızılcık Şerbeti 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti, her cuma günü izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde beklenen boşanma davası yapılıyor fakat çıkan sonuç herkesi şok ediyor. İşte Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölüm 1. fragmanı..

Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde boşanma davasından çıkan şoke eden sonuç!

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, yeni sezonuyla da reyting rekorları kırmayı sürdürüyor. Yeni bölümde Doğa ile Fatih sonunda boşanıyorlar fakat mahkemeden hiç beklenmedik bir sonuç çıkıyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölüm fragmanı...

Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde boşanma davasından çıkan şoke eden sonuç! - Resim : 1

KIZILCIK ŞERBETİ 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölümde Doğa ile Fatih sonunda boşanıyorlar. Mahkemede Fatih lehine karar çıkıyor ve "Çocukları baba Fatih Ünal'a verilmesine karar verilmiştir" kararı sonrasında Doğa çılgına dönüyor. Alev'in evleniyorum sözleri ailede şaşkınlık yaratıyor.

Kızılcık Şerbeti 32. yeni bölüm fragmanı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde boşanma davasından çıkan şoke eden sonuç! - Resim : 2

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doktoruyla yaptığı görüşmede ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenen Ömer, bu durumu Kıvılcım ve sevdiklerinden saklama kararı alarak sağlığının iyi olduğunu söyledi. Ömer’den aldığı haberle mutlu olan Kıvılcım, Doğa’nın boşanma davası için avukat arayışına başladı.

Bu sırada Fatih, Ömer’in de desteğiyle Doğa’ya özel bir şoför tahsis etti. Bölümde, kızını görmek ve barışmak isteyen Fatih, bir kez daha Doğa’dan ret cevabı aldı. Evliliğinde fikir ayrılıkları yaşamaya devam eden Nursema, hat tablolarını satın alan Ertuğrul İslamoğlu’yla tanıştı. Ertuğrul yeni evlenecek olan kızı Mihrimah için yeni bir tablo sipariş verdi.

Nursema’nın tabloyu yetiştirmeye çalıştığı gün, Mihrimah’ın Nursema’nın ilk eşi olan İbrahim’le nişanlandığı ortaya çıktı. İzleyenleri şoke eden bölümde Ertuğrul’un aynı zamanda Abdullah ile iş ortaklığı olduğu da ekrana geldi.

Pembe ve Alev’in büyük bir merakla beklenen yüzleşmesi de izleyiciyle buluştu. Alev’e, Abdullah’tan uzak durmasını söyleyen Pembe tüm nefretini kustu. Abdullah’a koşan Alev ondan duyduğu itiraflarla bir kez daha sarsıldı.

Seda Sayan, Safiye Soyman'ı takipten çıktı: 3 gündür uyuyamıyor Ünlü oyuncu evlendi MasterChef AllStar'da 100 bin lira ödül oyununu kim kazandı? (22 Eylül 2023) Mayoyla gezen mankene verilen ceza belli oldu