Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kaza geçirdi! Gözyaşlarının sebebi bakın ne çıktı

Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu, parkurda motosiklet kazası geçirdi. Hız yaptığı anda düşen küçük çocuk gözyaşlarına boğuldu. Ağlamasının sebebi bakın ne çıktı... İşte o anlar...

Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn parkurda motosiklet kazası geçirdi. Hız yaptığı anda düşen küçük çocuk o anlarda ağlamaya başladı. Kazadan sonra Sofuoğlu'nun bu paylaşımı küçük Zayn'in azmini gözler önüne serdi...

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kaza geçirdi! Gözyaşlarının sebebi bakın ne çıktı - Resim : 1

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu'nu motosiklete bindirdiği anlarla sık sık gündeme geliyor.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kaza geçirdi! Gözyaşlarının sebebi bakın ne çıktı - Resim : 2

Sofuoğlu sık sık oğlunun motosiklet sürdüğü anları takipçileriyle paylaşıyordu. Küçük Zayn bu sefer motosiklet kullanırken kaza yaptı.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kaza geçirdi! Gözyaşlarının sebebi bakın ne çıktı - Resim : 3

SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anları paylaşan Kenan Sofuoğlu paylaşıma ise "Ağlıyor ama acıdan değil yarışı kazanamadığı için. Sonra tekrar piste çıkıp kazanıyor" dedi.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kaza geçirdi! Gözyaşlarının sebebi bakın ne çıktı - Resim : 4

Bu paylaşım sonrası küçük Zayn'in azmi sosyal medyada gündem oldu.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn kaza geçirdi! Gözyaşlarının sebebi bakın ne çıktı - Resim : 5

MasterChef'te kim elendi? Eray mı, Ayaz mı, Dilara mı, Barış mı? Turan çifti bebeklerini kaybetti iddiası Birinci ağızdan sağlık durumu açıklaması: Çok şükür Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler?