Kara para aklama iddialarıyla gündemde! Dilan Polat'ın dosyası kapatılacak mı? "Büyük paralar konuşuluyor"

Yaşadığı lüks yaşantısını sosyal medya hesabından paylaşmasıyla tanıdığımız Dilan Pat son günlerde 'kara para aklama' iddialarıyla gündeme geliyor. Eşi Engin Polat ile birlikte yürüttükleri işletmelerin MASAK tarafından incelenmesinin ardından haklarında yurt dışına çıkma yasağı konulan çift hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen iddiayı İsmail Saymaz köşe yazısına taşıdı. Dilan Polat'ın dosyaları kapatılacak mı? İşte detaylar...

Kara para aklama iddialarıyla gündemde! Dilan Polat'ın dosyası kapatılacak mı? "Büyük paralar konuşuluyor"

Son günlerde adını 'kara para aklama' iddialarıyla sık sık duyduğumuz Dilan Polat'ı aslında sosyal medyada yaptığı lüks paylaşımlarla tanıyoruz. Yanındaki çalışanlarına altın dağıtması ve kafasına taktığı 'dolarlı taç' sonrası büyük dikkat çeken Dilan Polat, eşi Engin Polat, eşinin kardeşi Alper Kürşat Polat, kendi kardeşleri Can Doğu ve Sıla Doğu ile birlikte birçok akrabasının banka hesapları incelemeye alınmış, yapılan incelemeler sonrasında MASAK raporunun ardından çiftin mal varlıklarına el konulmuş ve haklarında yurt dışına çıkma yasağı kararı verilmişti.

Her gün farklı iddialarla magazin gündemini sarsan Polat ailesi hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Kara para aklama iddialarıyla gündemde! Dilan Polat'ın dosyası kapatılacak mı? "Büyük paralar konuşuluyor" - Resim : 1

Gazeteci İsmail Saymaz, kara para akladığı iddialarıyla eşi Engin Polat'la birlikte haklarında soruşturma yürütülen Dilan Polat'la ilgili bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya attı.

Kara para aklama iddialarıyla gündemde! Dilan Polat'ın dosyası kapatılacak mı? "Büyük paralar konuşuluyor" - Resim : 2

Saymaz'ın, 'Dilan Polat dosyasının kapatılması için büyük paraların konuşulduğu kulağıma geliyor' sözleri büyük yankı oluşturdu. 


Kara para aklama iddialarıyla gündemde! Dilan Polat'ın dosyası kapatılacak mı? "Büyük paralar konuşuluyor" - Resim : 3

Feyza Altun ve İsmail Saymaz gibi ünlü hukukçuların ve gazetecilerin de yakından takip ettiği bu soruşturmayla ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor.

Kara para aklama iddialarıyla gündemde! Dilan Polat'ın dosyası kapatılacak mı? "Büyük paralar konuşuluyor" - Resim : 4

Gazeteci İsmail Saymaz geçtiğimiz günlerde, "Türkiye aylardır, şaibeli bir şekilde ve aniden zenginleşen Polat Ailesi'nin görgüsüzlüğünü, açgözlülüğünü ve teşhirciliğini izliyor" sözleriyle dikkat çekmiş ve Polat Ailesine "operasyon yapılabilir" demişti.

Saymaz, şimdi de Dilan Polat'la ilgili yazısıyla gündeme geldi. Saymaz'ın "Dilan Polat dosyasının kapatılması için büyük paraların konuşulduğu kulağıma geliyor" sözleri büyük yankı uyandırdı.

İşte o yazı:

'Dilan Polat dosyasının kapatılması için büyük paraların konuşulduğu kulağıma geliyor. Demem o ki… Her adliyede çıkar karşılığı davaların karara bağlanıp tahliyeler verildiğine dair yaygın bir kabul var. İranlı uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti'nin Burhan Kuzu aracılığıyla tahliyesi, en somut örnek.'
Kıbrıs'ta üç otel çalışanı, milyonlarca lira kaybeden ünlüleri ifşa etti! Nurgül Yeşilçay, ev temizliği yaptığı anları paylaştı Balotelli, Ibrahimovic'e küfür etti Yalı Çapkını'nda hayranlarını yıkan gelişme! 2 oyuncu geri dönüyor