Çakma Ezel Bayraktar, Müge Anlı canlı yayınında tansiyonları fırlattı: Adımı soyadımı ailem yüzünden değiştirdim

Kanser hastası yengesinin tedavi parasını alıp kayıplara karışan Ömer Can Aslanhan, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirip kayıplara karışmıştı. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayın konuğu olan Ezel Bayraktar, 'Ailesinden dolayı ismini değiştirmek istediğini' söyledi. Kanser hastası yengesinin tedavi parasını ''çar çur'' ettiğini söyleyen Ezel Bayraktar, stüdyodaki tansiyonu yükseltti.

''Ailemden dolayı ismimi değiştirmek istedim'' diyen Ömer Bayraktar, ''Ağabeylerim madde bağımlısı, ben onlar gibi olmadığım için beni dışladılar, uyuşturucu satmamı istediler. Evden kaçtım 17 yaşında. Kimse beni arayıp sormadı. Askere gittim 5 kuruş para vermediler.'' Yengesinin ihtiyacı olan parayı kendisine ağabeyinin verdiğini söyleyen Ezel (Ömer) Bayraktar, stüdyodaki ağabeyini çok sinirlendirdi.

''ADIM ARTIK ÖMER DEĞİL!

Müge Anlı 'bayağı süslü püslü birisin' derken, Ezel bunun karşılığında, ''Evet karakterim böyle projelerim var. Oyuncu olacağım. Yeni bir proje var yeni imza attım. Para kazanınca paralarını vereceğim. Adımı da soyadımı da ailem yüzünden değiştirdim. Bunların soy ismini bile kullanmak istemiyorum. Ezel Bayraktar'ı seviyorum'' açıklamalarında bulundu.

Ezel Bayraktar'ın birkaç dizide oynadığı da ortaya çıktı.

''Ezel Bayraktar'' Ezel adlı dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı kurgusal bir karakterdir.