Kafalar kanalından skandal: Çalışanını kovup o anları videoda yayınladılar

Kafalar olarak bilinen YouTube kanalında, bir çalışan kovuldu. O anlar kesilmek yerine yayınlandı. Yüzbinlerce kişinin izlediği videoya tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte o görüntüler...

YouTube Türkiye'nin en çok aboneye sahip kanallarından birisi olan Kafalar, yeni yayınladığı Gürcistan videosuyla bütün tepkileri üzerine çekti. Üyelerden Atakan Özyurt, bir çalışanını "parasını Özyurt'un en yakın arkadaşı Fatih Yasin'e verdiği" gerekçesiyle kovdu. O anlar, videodan kesilmek yerine milyonların önüne servis edildi. Kameramanın şaşkın surat ifadesi herkesi üzerken videoya gelen tepkiler çok sert.

Kafalar kanalından skandal: Çalışanını kovup o anları videoda yayınladılar - Resim : 1

ÇALIŞANINA SİNİRLENDİ

Yemek yedikleri bir restoranda hesabı ödemeden kalktığı görülen Özyurt, çalışanının o gittikten sonra onun yerine para ödemesine sinirlendi. "Sen benim paramı mı verdin?" diye çalışanını polis sorgusuna çeken Atakan Özyurt, "Sen derhal İstanbul'a dönüyorsun. Paralarımı ve kameraları ver" demesi tepki çekti. Birçok kişi ekibe tepki gösterirken bazıları olayın kurgu olsa dahi bir insanı yüzbinlerce kişinin önünde rencide etmenin yanlış olduğunu savundu.

Kafalar kanalından skandal: Çalışanını kovup o anları videoda yayınladılar - Resim : 2

DİĞERLERİ SESSİZ KALDI

O anlarda masada oturan Fatih Yasin ve Bilal Hancı'nın yaşanan o anları sessiz kalması da dikkatlerden kaçmadı.

Kafalar kanalından skandal: Çalışanını kovup o anları videoda yayınladılar - Resim : 3

Jahrein'den Şahan'a Disney tepkisi Mal varlığını açıkladı 3 milyon istiyordu 80 liraya söyledi Mehmet Ali Erbil eşleri kim, kaç kez evlendi, kaç çocuğu var?