Jahrein, Disney'e tepki göstermeyen Şahan Gökbakar'ı ağır topa tuttu!

Ermeni lobilerine boyun eğen ABD merkzli dizi ve film platformu Disney Plus'a 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı alması nedeniyle tepki göstermeyen Türk ünlülere eleştiriler devam ediyor. Eda Ece'nin ardından Disney'de filmleri yer alan Şahan Gökbakar'a tepki ise daha önce de Gökbakar'ı topa tutan Jahrein'den geldi. "At bir tweet muhalifliğini görelim" diyen Jahrein, paylaşımında oyuncunun seçim dönemindeki duruşunu hatırlattı.

Jahrein, Disney'e tepki göstermeyen Şahan Gökbakar'ı ağır topa tuttu!

Milyonlarca kullanıcısı olan Disney Plus, ABD'deki Ermeni lobisinin baskısı sonucunda Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçtiğini açıklamıştı.

Söz konusu skandal kararın ardından Türkiye'den gerek siyasi gerek ünlü isimlerden art arda tepkiler geldi.

Bu dönemde en çok dikkat çeken isimler ise karara tepki göstermeyen Türk Disney yüzleri oldu.

Eda Ece'nin ardından tepkiler ise Recep İvedik filminin başrolü Şahan Gökbakar oldu.

Seçim döneminde Muharrem İnce'nin aday olmasıyla ilgili ardı arkası kesilmeyen paylaşımlarda bulunan Gökbakar'ın Disney'e tepksizliğine en büyük eleştiri ise sosyal medyada Jahrein adıyla tanınan Ahmet Sonuç'tan geldi.

Jahrein'in paylaşımı
Jahrein'in paylaşımı

"SIRA SENDE ŞAHAN!"

Twitter hesabında Gökbakar'ı hedef alan Jahrein, "Sıra Sende Şahan Gökbakar! Büyük muhalif! Büyük kanaat önderi! Nooldu lan? Seçim dönemi günde 5 posta Muharrem İnce’ye sövüyordun büyük muhalif? Kaçak villanda eşkıya gibi işgal ettiğin sahilde güneşlenirken rahatın mı bozulur? At bi tweet? Görelim muhalifliğini! Disney+ 🫶" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'ın eski paylaşımları
Şahan Gökbakar'ın eski paylaşımları
Şahan Gökbakar'ın eski paylaşımları
Şahan Gökbakar'ın eski paylaşımları
Mal varlığını açıkladı 3 milyon istiyordu 80 liraya söyledi Mehmet Ali Erbil eşleri kim, kaç kez evlendi, kaç çocuğu var? Kadir Ezildi kamera karşısında küfür etti! O videoyu hemen sildi