İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz"

İnci Taneleri dizisinden sonra patlak veren 'pavyon' herkesin dilinde. Bir kesim pavyonların kapatılması gerektiğini savunurken bir kesim ise bu düşüncenin karşıt görüşünü savunuyor. Son olarak İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu geldi. Sak, "Pavyon hep aynı biraz tepkiler bence değişti" dedi.

İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz"
  • İnci Taneleri dizisiyle başlayan 'pavyon' tartışması sosyal medya gündeminde kalmaya devam ediyor.
  • Dilber dansıyla başlayan ve bir kısmın 'pavyonlar kapatılsın' tepkisiyle de alevlenen tartışmada bir kısım ise 'pavyonlar kapatılsın' demenin saçma olduğu görüşünde.

İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz" - Resim : 1

  • Bu konuda ünlüler de gerek sosyal medyada gerek davetlerde fikirlerini açıklıyor.

İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz" - Resim : 2

  • Yalan Dünya dizisinde hayat verdiği 'Tülay Ünlü' karakteriyle hafızalarımıza kazınan İrem Sak da bu konuda fikri sorulunca düşüncelerini paylaştı.

İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz" - Resim : 3

  • Yalan Dünya'nın Tülay'ı İrem Sak "Pavyon hep vardı bizim Yalan Dünya... Sanırım birazcık ülke değişti, yorumlar değişti yoksa pavyon hep aynıydı. O dönem de aynıydı ben 10 yaşındayken de aynıydı bence biraz tepkiler değişti yoksa pavyon pavyondu" dedi.

İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz" - Resim : 4

  • MuhabirOnline'ın haberine göre; Yalan Dünya'da pavyonda geçen sahneleri hatırlatılan İrem Sak "Biz komedi olarak değindik ama dediğim gibi insanların yaklaşımları değişti ben şu an bizim de tepki göreceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu! "Şimdi biz de tepki görürüz" - Resim : 5

Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı 30 Ocak 2024 ? Onur Ünlü'den 'Dilber' yorumu İnci Taneleri'nin Dilber'ine bir tepki de Melek Mosso'dan: Ayıp bence Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?