Herkes merak etmişti... MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği dövme ortaya çıktı

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz hafta programda küçükken yaşadığı talihsiz kazayı izleyiciler ile paylaşmış ve hikayesi ile yürekleri yakmıştı. Mehmet Yalçınkaya 'İki çocuğumun dövmeleri benim elim' demişti. Ünlü şefin kızı Sude Yalçınkaya o dövmeyi paylaştı.

Herkes merak etmişti... MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği dövme ortaya çıktı
  • Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz hafta MasterChef programında küçükken yaşadığı kazayı ilk kez anlatmıştı. Ünlü şef hikayesi ile tüm Türkiye’yi üzmüştü.
  • Yıllarca sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı iddia edilen Mehmet Yalçınkaya, küçük yaşlarda sokakta 2 arkadaşlarıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında el parmaklarını kaybettiğini dile getirmişti.
  • Programda açıklama yapan ünlü şef, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim…” demişti.

KIZI PAYLAŞTI

  • Herkesin merak ettiği o dövme ise Sude Yalçınkaya'nın paylaşımıyla ortaya çıktı.

Herkes merak etmişti... MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği dövme ortaya çıktı - Resim : 1

  • Bodrum'da tatil yapan Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya kolundaki dövme ile dikkat çekti.
  • Sude Yalçınkaya'nın o paylaşımını görenler “Çok anlamlı”, “Çok merak etmiştim” gibi yorumlar yaptı.
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba'sı ortaya çıktı Kızılcık Şerbeti’nde başrol değişiyor mu? Aldığı ücret tartışma konusu oldu Sabancıların köşkünde kaçak yapı