Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü sorusuna cevap: Gereken her şeyi konuştuk

Hazar Ergüçlü, beş yıllık ilişkisini noktaladığı Onur Ünlü ile alakalı sorulara, "Konuşulması gereken her şeyi konuştuk. Söylenecek pek bir şey kalmadı. Yeni bir şey yok" şeklinde yanıt verdi.

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü sorusuna cevap: Gereken her şeyi konuştuk

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Hazar Ergüçlü, katıldığı davette basın mensuplarına poz verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'a giderken uçakta karşılaştığı Ziynet Sali ile dertleştiği yönündeki haberlerle alakalı konuştu.

Yaklaşık beş yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Onur Ünlü'den ayrılan Ergüçlü, "Uçakta denk geldik. Tamamen denk gelme yani. Yakın arkadaşız diyebilirim zaten. Her zaman dertleşiriz biz" dedi.

"KONUŞULMASI GEREKEN HER ŞEYİ KONUŞTUK"

Ünlü oyuncu, biten ilişkisi ile alakalı, "Konuşulması gereken her şeyi konuştuk. Söylenecek pek bir şey kalmadı. Yeni bir şey yok yani" şeklinde konuştu.

FİKİR AYRILIKLARI AŞKI BİTİRDİ

Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini sonlandırmıştı. Fikir ayrılıkları nedeniyle ilişkilerini noktaladığı konuşulan çiftten Ergüçlü, "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 5 yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hâlâ her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor" demişti.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel Ayanoğlu'nun eski haline bakın Pakize Suda'nın cenazesi toprağa verildi Hakan Ural kimdir, kaç yaşında? Filiz Akın'dan kötü haber