Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim

Şarkıcı Hande Yener, Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen "Aşkın olayım" şarkısının Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi için kullanılmasına müsaade eden ve Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katılan Simge Sağın’a göndermede bulundu.

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim

Pop müzik listelerini kasıp kavuran şarkıcı Hande Yener, polemik yaratacak açıklamalarda bulundu. YouTube’da Sibel Arna'nın kanalına konuk olan şarkıcı, Simge Sağın'ın "Aşkın olayım" şarkısının Galatasaray'la anılmasına göz yumması üzerine çarpıcı ifadeler kullandı.

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim - Resim : 1

Koyu Fenerbahçeli olan Hande Yener, şarkının verilmesinden ziyade Sağın'ın şampiyonluk kutlamalarına katılmasını eleştirerek "Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasaraylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi.

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim - Resim : 2

"FENERBAHÇELİ İKİ FUTBOLCU İKİ ŞARKIMI SAHİPLENDİ"

Ünlü şarkıcı, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya Beni Sev çalıyor ya da Sebastian. Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim, hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasataylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi.

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim - Resim : 3

"KENDİNCE ÇÖZDÜ DURUMU"

Yener, şarkıcı Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatasaray kutlamasına gitmesini ise, "Fenerliyim ya ben. Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim. Simge’ye soralım bunu" yorumunda bulundu.

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim - Resim : 4

NE OLMUŞTU?

Simge Sağın, 2022/23 Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'ın kutlamalarına katılmış, kutlamalarda  Icardi ile bütünleşen "Aşkın olayım" şarkısını birlikte söylemişlerdi. 

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim - Resim : 5

Icardi ve Simge Sağın yılın düetinde yan yana gelirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Koyu Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a gönderme: Başka takımın maçına gitmezdim - Resim : 6

Şarkıcı Yusuf Güney'den 'ev sahibi' açıklaması! Feyza Altın görünce gözlerine inanamadı! "Bunu rahminize yerleştirin diyor, vajina mı..." Türkiye'nin konuştuğu olay adliyede! Taraflar birbirine girdi Sagopa Kajmer'in başı dertte! "Vergi kaçırıyorsun"