Haluk Levent, Twitter'ın sahibine kafa tuttu: Bak Elon! Papaz olacağız seninle

Haluk Levent aktif olarak kullandığı Twitter hesabında kontrolü dışında bir takım etkileşimler yaşandığını söyleyerek Elon Musk'a kafa tuttu. Kendi beğenmediği tweetlere beğeni gittiğini söyleyen ünlü şarkıcı "Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle" diyerek yaşanan durum üzerinden esprili bir gönderme yaptı.

Haluk Levent, Twitter'ın sahibine kafa tuttu: Bak Elon! Papaz olacağız seninle

Ünlü sanatçı Haluk Levent'in başı şu sıralar Twitter ile dertte. Son olarak 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali'nin canlı yayındaki tartışma anlarına ait videoyu beğenen Levent, bu beğeniyi kendisinin atmadığını açıkladı.

"BU GİDİŞLE PAPAZ OLACAĞIZ"
Daha önce de başına bu tür şeyler geldiğini söyleyen Levent, attığı tweet ile Elon Musk'a seslendi: 
"Sevgili Elon Musk! Beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi tweetler görüyorum. 1 ay önce de 9 beğeni silmiştim yine sildim şimdi. Hadi politik tweet bir yana. Seren Serengil Gülcan Bali ile kavga etti tweetini niye beğeneyim ya? Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle."

"BEĞENİLERE ALDANMAYIN, ELON MUSK BEĞENİYOR"
Paylaşımla da yetinmeyen Haluk Levent, beğenilerin kendisine ait olmadığını göstermek için profil bilgilerinin yer aldığı kısmı güncelleyerek şu metni ekledi:

"Beğenilere aldanmayın yemin ederim ben değil @elonmusk beğeniyor. Ben silmekten bıktım Twitter benim yerime beğenmekten bıkmadı."

4 çocuklu Emine tek kelimeyle çocuklarını çıldırttı işte Flash TV'nin unutulmaz ismi Yalçın Çakır'ın son hali Neden ayrıldıklarını açıkladı! Şahmaran Netflix'te ne zaman yayınlanacak?