Haluk Levent hakkındaki siyasete giriyor iddialarını yanıtladı

Ünlü Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in siyasete gireceği iddiaları hızla yayılmış, siyasilerden Levent'e milletvekilliği için adaylık teklifi yapıldığı iddia edilmişti. Haluk Levent iddialara son noktayı koydu.

Haluk Levent hakkındaki siyasete giriyor iddialarını yanıtladı

AHBAP Derneği Başkanı, şarkıcı Haluk Levent hakkında geçtiğimiz hafta siyasete atılacağına ilişkin iddialar yayılmaya başlamış, YouTube yayıncısı Adem Metan konuyla ilgili bir tweet atmıştı.

HIZLA YAYILDI
"Net kulis bilgisi" diyerek paylaşımda bulunan Metan "Millet ittifakının en güçlü iki partisi, sosyal sorumluluk projeleri ve hayata geçirdiği kuruluş ile çok fazla adından söz ettiren bir sanatçıyla seçim süreci ile ilgili görüşmek istiyor. Görüşme talepleri sanatçı tarafından reddediliyor" diyerek isim vermeden Haluk Levent'e işaret etmişti.

İDDİALARA YANIT VERDİ
Projeleri için birçok siyasi isimle bir araya gelen Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent hızla yayılan iddialar sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"ADAYLIK YOK"
"Hakkımda 'aday olacak' gibi haberler çıkmaya başladı. 'UYUŞMAYALIM' projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. 'Birlikte çalışalım' gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım."

Haluk Levent siyasete mi giriyor? Rapçi Ezhel'e tepkiler büyüyor Reza Zarrab'ın 5 milyon TL'lik hediyesini sattı iddiası Camdaki Kız dizisi yayından mı kaldırılacak?