Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hakan Hatipoğlu hangi sezonlarda yarıştı?

Hakan Hatipoğlu, Survivor All Star 2024 kadrosuna girdi. Son olarak 2019'da Survivor'a katılan Hakan Hatipoğlu, ilk olarak Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanındı. 4 kez Survivor'da yarışan deneyimli isim, Survivor Panorama sunucusu idi. Peki, Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Hakan Hatipoğlu yaşamı, kariyeri...

Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hakan Hatipoğlu hangi sezonlarda yarıştı?

Survivor All Star 2024 kadrosuna Hakan Hatipoğlu da dahil edildi. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu, Behzat Ç., Kurtlar Vadisi Pusu ve birçok dizide rol aldı. Sunuculuk sonrasında Hakan Hatipoğlu'nun Survivor'da göstereceği performans merak ediliyor. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi sezonlarda yarıştı? İşte Hakan Hatipoğlu biyografisi...

Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hakan Hatipoğlu hangi sezonlarda yarıştı? - Resim : 1

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğdu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Sonrasında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Hatipoğlu, millî bir sporcu olup Adalarspor'da sutopu oynuyordu. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır.

Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hakan Hatipoğlu hangi sezonlarda yarıştı? - Resim : 2

2009 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Varmısın Yokmusun? adlı yarışma programına katıldı. Yarışmada tam 250 programa katılmış, en son yarıştığı programda ise toplam 132.000 TL ödül kazanmayı başardı.

Hakan Hatipoğlu, Var Mısın Yok Musun yarışmasında Gizem Akın ile tanışmış ve 2010 yılında evlendi. Bu evliliğinden 2010 doğumlu Lila isminde bir kızı vardır.

Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hakan Hatipoğlu hangi sezonlarda yarıştı? - Resim : 3

2010 yılında Survivor Kızlar – Erkekler’de yer almış. 2015 yılında ise Survivor All Star’da yarışmış, adada 17 hafta kalmış ve 6. olmuştur. Survivor 2018’de yine yarışan Hatipoğlu büyük finale kalamadan yarışmadan elenmiş en son Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında da yarışan isimlerden olmuştur.

Yarışmaların ardından Survivor yarışmaları için televizyon ekranlarında yorumları ile gündeme gelmiştir. Yarışmacı kimliğinin yanı sıra Milli Sporcu aynı zamanda sunucu ve oyuncudur. Adalarspor’da aktif olarak sutopu sporu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı kadrosunda yer almış ve oynamıştır.

Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Hakan Hatipoğlu hangi sezonlarda yarıştı? - Resim : 4

OYNADIĞI DİZİLER - FİLMLER

2009 Kapadokya Düşleri
2011-2012 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2011 Kurtlar Vadisi Pusu
2011 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
2018 Benim Adım Osssman
2021 Masal Zamanı: Melez Prenses

Kurtlar Vadisi'nin İnci'si podyumda yere kapaklandı Survivor All Star kadrosunda kimler var? Survivor All Star ne zaman başlayacak? MasterChef All Star'da elenen isim kim oldu? Bahar Candan- Nihal Candan soruşturmasında şoke eden görüntüler ortaya çıktı!