Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka aşkı başladı

Başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, "Ortalıkta adam kalmadı" demesinden kısa bir süre sonra meslektaşı Kubilay Aka ile sevgili oldu.

Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka aşkı başladı
  • Hafsanur Sancaktutan, son dönemde özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yaklaşık iki hafta önce yalnız olduğunu belirten oyuncu, aradığı aşkı buldu.

Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka aşkı başladı - Resim : 1

  • Geçtiğimiz aylarda bacağından çapraz bağ ameliyatı olduğu için Siyah Kalp dizisinden gelen teklifi reddeden Hafsanur Sancaktutan, ısrarlar üzerine rolü kabul etti. Tedavisine Kapadokya'da devam etme kararı alan Sancaktutan, hafta sonu Kapadokya'ya gitti.
  • Burada meslektaşı Kubilay Aka ile bir mekanda baş başa görüntülendi. Çiftin bu samimi anlarını Blog Yağmuru'na atan vatandaşlar, çiftin flört ettiğini belirtti.

Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka aşkı başladı - Resim : 2

  • Hafsanur Sancaktutan, yeni sezon için Kapadokya'da dizi çekimlerine devam edecek. Kubilay Aka ise kadrosunda yer aldığı İnci Taneleri'nin çekimleri için İstanbul'da olacak.

"ORTALIKTA ADAM KALMADI" DEMİŞTİ

  • Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlamış ve "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam" diyerek dikkat çekmişti. Bu cevaba kendisi bile şaşıran oyuncu, "Burayı silin" demek zorunda kalmıştı.
Erdem Baş yeni işiyle şaşırttı Elçin Sangu'nun Kafkas dansı çok beğenildi Gazeteci Güneri Cıvaoğlu restoranda düşüp başını çarpmıştı! Yoğun bakıma alındı Sanat dünyasının acı kaybı!