Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı

Olaylı boşanmasından sonra gündemden düşmeyen Hadise bu defa evinin tadilatı için harcadığı meblağ ile gündemde. Geçtiğimiz günlerde hem özel hayatıyla hem de 40 milyon TL'ye yalı almasıyla adından söz ettiren Hadise, servetine servet katmaya devam ediyor.

Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı

Çırağan Sarayı'nda Mehmet Dinçerler ile dünya evine giren Hadise Açıkgöz geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde evliliğini bitirmişti.
Evlilik hayatı boyunca konserlere çıkmayan Hadise'nin 6 milyon TL kaybettiği tahmin ediliyor. Boşandıktan sonra ise sadece 1.5 ay içinde toplam 25 milyon TL kazandığı iddia ediliyor.
Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 1

BOĞAZA KARŞI UYANMAK İÇİN SERVET ÖDEDİ
Sabahları yalıdan boğazı görebilmek için 40 milyon TL'yi gözden çıkarmasıyla magazin gündemine oturan Hadise geçtiğimiz haftalarda İstinye'de görüntülenmiş, yeni evi ile ilgili gelen soruları yanıtsız bırakmıştı.

Son olarak Hadise'nin Yeniköy'deki evinin tadilatı için 3 milyon TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi.

Bir yandan da yeni eşyalar almaya başlayan Hadise, kısa bir süre sonra dairesine taşınacak.


Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 2

YASAK AŞKLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Ünlü şarkıcı, Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliğini sonlandırmasının ardından Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı iddiaları yalanlasa da magazin programlarının dilinden düşmeyi başaramadı. Özellikle Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin sunduğu 'Söylemezsem Olmaz' programının iddiaları çok konuşuldu.


Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 3

Söylemezsem Olmaz programında sert eleştirilere maruz kalan Hadise, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla iddialara tepkisini göstermişti:

Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 4Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 5Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 6

TWITTERDAN BÜYÜK DESTEK
Hadise'nin paylaşımından sonra Twitter kullanıcıları 'yanındayızhadise' hashtagiyle ile ünlü şarkıcıya destek olurken birçok kullanıcı, başta Seren Serengil olmak üzere Söylemezsem Olmaz programı sunucularına büyük tepki gösterdi.


Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 7Hadise, Yeniköy'den aldığı boğaz manzaralı evinin tadilatı için 3 Milyon TL harcadı - Resim : 8

Ünlü model: İğneli işlemlerden korkarım "Bak Elon! Papaz olacağız seninle" 4 çocuklu Emine tek kelimeyle çocuklarını çıldırttı işte Flash TV'nin unutulmaz ismi Yalçın Çakır'ın son hali