Hadise'yi çileden çıkartacak hamle! Seren Serengil'in açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü! "Ebru Gündeş şahit"

Seren Serengil geçen aylarda Hadise ve Reza Zarrab'ın yasak aşkını gözler önüne seren mesajları programında milyonlara sundu. Serengil'in bu hamlesinin ardından Hadise yasal yollara başvurdu. Seren Serengil, şarkıcı Hadise’nin kendisi ile ilgili şikayetçi olmasının ardından Savcılığın yolunu tuttu. Serengil gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ebru Gündeş’i şahit olarak gösterdik’’ dedi.

Hadise'yi çileden çıkartacak hamle! Seren Serengil'in açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü! "Ebru Gündeş şahit"

Ünlü sunucu Seren Serengil, şarkıcı Hadise’nin kendisi hakkında şikayette bulunmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Serengil’in Savcılıktaki işlemleri hemen hemen 3 saat sürdü.

Hadise'yi çileden çıkartacak hamle! Seren Serengil'in açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü! "Ebru Gündeş şahit" - Resim : 1

"EBRU GÜNDEŞ'İ ŞAHİT GÖSTERDİK"
Şüpheli Seren Serengil, savcılıktaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ‘’Hadise suç duyurusunda bulunmuş, biz de tanıklarımızın isimlerini verdik. Reza Zarrab’la yaşadığı yasak aşkla alakalı vermiş.

Hadise'yi çileden çıkartacak hamle! Seren Serengil'in açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü! "Ebru Gündeş şahit" - Resim : 2

Biz de Reza beyin eski avukatı, Ebru Gündeş’in avukatı ve Ebru Gündeş’i şahit olarak gösterdik. Teşekkürler’’ ifadelerini kullandı ve adliyeden ayrıldı.

Aşk dedikodularına açıklık getirdi Aslışah Alkoçlar'ın doğum hediyesinin fiyatı dudak uçuklattı Demet Akalı'ndan özel okul zammına tepki Deren Talu'dan annesi Defne Samyeli'ye övgü