Güldür Güldür yılbaşı özel bölümü konukları kimler?

Güldür Güldür Show, on seneyi aşkın bir süredir ekrana geliyor ve güldürmeye devam ediyor. Güldür Güldür, bu akşam yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelecek. Ali Sunal yönetimindeki Güldür Güldür yılbaşı özel bölümüne sürpriz konuklar katılacak. Peki, Güldür Güldür yılbaşı özel bölümü konukları kimler?

Güldür Güldür yılbaşı özel bölümü konukları kimler?

Ekranların en sevilen komedi programı Güldür Güldür Show, bu akşam yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelecek. Fenomen komedi programının yılbaşı özel bölümünde ünlü isimler konuk olarak katılacak. İşte Güldür Güldür Show yılbaşı özel bölümü konukları...

GÜLDÜR GÜLDÜR YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ KONUKLARI KİMLER?

31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da Show TV'de başlayacak Güldür Güldür, skeçleri ile yine izleyenleri kahkahaya boğacak. Programın sürpriz isimlerinden biri Sadettin Teksoy. Fenomen habercinin yanında Güldür Güldür yılbaşı konukları arasında Levent Yüksel, Aleyna Tilki, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan, Sagopa Kajmer ve Ramiz yer alarak şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşatacak.

Yılbaşı Gecesi 2022 televizyonda neler var? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları kimler? Yalı Çapkını'nın Suna'sının sevgilisi bakın kimmiş? Hacı Sabancı'dan romantik kutlama!