Görenler gözlerine inanamadı! Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ının son hali ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Güllü Erhan karakteri ile hafızalarda yer edinen Erhan Ufak, 55 kilo verdi ve ünlü ismin son halini görenler gözlerine inanamadı.

Görenler gözlerine inanamadı! Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ının son hali ortaya çıktı
  • Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca ve Zafer Ergin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı ve yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Güllü Erhan karakteri ile hafızalara kazınan Erhan Ufak uzun zamandır ekranlarda görünmüyor.
  • 55 kilo veren ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.
  • Dizide sempatik tavırları, kendine has tarzı ile dikkat çeken Güllü Erhan'ın son hali merak edildi.

TAM 55 KİLO VERDİ

  • Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü ismin son hali herkesi şaşırttı. 2017 yılında fazla kilolarından kurtulmak için tüp mide ameliyatı olan Güllü Erhan tam 55 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü.

Görenler gözlerine inanamadı! Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ının son hali ortaya çıktı - Resim : 1

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

  • 140 kilodan 85 kiloya kadar düşen Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı son haliyle beğeni topladı. Ünlü isme sosyal medyada 'Ekranda görmeyi özledik', 'Hala genç duruyorsun', 'Yıllar sana yaramış' gibi yorumlar yapıldı.

Görenler gözlerine inanamadı! Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ının son hali ortaya çıktı - Resim : 2

  • Uzun süredir ekranlardan uzak yaşam süren Erhan Ufak, şimdilerde Azerbaycan'da kurduğu Türk Sanat Akademisi'yle meşgul.

Görenler gözlerine inanamadı! Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan'ının son hali ortaya çıktı - Resim : 3

Eşinin üniversiteyi kazandığını o paylaşım ile duyurdu İbrahim Tatlıses, canlı yayında sinir krizi geçirdi Müjde Uzman hastaneye kaldırıldı Ekranlara geri dönüyor!