Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl?

Gökhan Özen, bir döneme damgasını vurmuş şarkıcı şu sıralarda gözlerden uzak yurtdışında yaşıyor. Kalp krizi geçirdiğini sosyal medyadan duyuran Gökhan Özen, sağlık durumu nasıl sorusunu da cevapladı. Peki, Gökhan Özen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl?

Yaptığı şarkılar ile Türkçe pop müziğin unutulmaz isimleri arasına giren Gökhan Özen, hayatını yurtdışında geçiriyor. Los Angeles'ta yaşayan Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini sosyal medyadan duyurdu. Bu haber hayranlarını korkuttu ve Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl merak etmeye başladılar. Gökhan Özen biyografisi ve sağlık durumuna dair detaylar...

GÖKHAN ÖZEN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuna dair şunları söyledi:

"Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bi süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allaha emanet"

Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

GÖKHAN ÖZEN KİMDİR?

Gökhan Özen, 29 Kasım 1979 da Ankara’da doğmuştur. 1985 yılında başladığı İlkokulu, Orta olkulu ve Liseyi TED. Ankara Kolejinde okudu ve 1996 da bitirdi. Bir yandan da 1986 ve 1988 yılları arasında Ankara Devlet Opera ve Balesi Çok Sesli Çocuk Korosunda bulundu ve müzik eğitimi aldı . 1988 yılından itibaren T.R.T Ankara, T.S.M. Çocuk Korosunda 1993 yılına kadar değerli hocaların eğitimine paralel olarak şarkılar söyledi. 1996 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünü kazanarak, İstanbul’a taşındı.

1997 de İstanbul’da Radyo Tatlıses’te ilk programına çıkar.1998 de “Akademi İstanbul” da gitar eğitimi alarak kendini geliştirmeye devam eder.

27 Nisan 2000 tarihinde ilk albümünü çıkardı, adı “Özelsin” olan bu albümünden “Üşüyorum” adlı şarkısına video klip çekti. 30 Mayıs 2001 tarihinde çıkardığı ikinci albümünün çıkış parçası “Aramazsan Arama” ile üne kavuşmuştur.

Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

2004 yılında, 14 Şubat 2004 Sevgililer Gününe Özel “Herşeyde Biraz Sen Varsın” adlı bir hatıra Cd.si çıkartır. Ve daha bir çok albüm çıkartır.

2011 yılında kendi kurduğu “Han medya” yapım ile prodüktörlüğünü üstlendiği “Yıldız Masalı” adlı dizi ile bu defa yapımcı olarak karşımıza çıkar. Dizinin müziklerini de Gökhan Özen yapmıştır.

2007 yılında Süperstar aile yarışmasında Jüri üyesi olarak bulundu. Sanatçının bir çok da almış olduğu ödülü vardır.

Gökhan Özen, 7 Temmuz 2010 tarihinde CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen‘in kızı Selen Sevigen ile evlendi. Bu evlilikten Ada Deren ve Derin Su isminde iki de kız çocuğuna sahip olmuşlardır. Fakat evlilikleri 6 yılın sonunda bitmiş ve 2016 yılının Kasım ayında boşandıklarını resmen duyurmuşlardır.

Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

Filmleri:
2006 – Sevda Çiçeği
2007 – Yalan Dünya
2011 – Yıldız Masalı

Albümleri :
2000: Özelsin
2001: Duman Gözlüm
2003: Civciv
2004: Her şeyde Biraz Sen Varsın
2004: Aslında
2005: Kalbim Seninle
2007: Resimler & Hayaller
2008: Bize Aşk Lazım
2010: Daha Erken
2010: Başka

kimdir
Ebru Şancı kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Yağız Özçelik kimdir? MasterChef'te kim elendi, kim gitti? Çayçı Hüseyin Alpaslan Özmol kimdir, kaç yaşında, nereli?