Gazapizm konserinde yapılan yapay zeka şovu sosyal medyada gündem oldu

Yapay zeka hayatın her alanında olduğu gibi müzik sektörünü de etkilemeye devam ediyor. Yapay zeka yardımıyla düzenlenen kliplerin yanına canlı performanslar da eklendi. Gazapizm konserinde yapay zeka yardımıyla oluşturulan yapay zeka röprodüksiyonu, sosyal medyada gündem oldu.

Son 1 yılda, yapay zeka uygulamaları hayatın her alanında insanlara daha çok sirayet etmeye başladı. Yapılan ödevlerden, insanların içeceği gıdaya, teknik adam seçimlerinden, futbolcu karakter analizine kadar birçok alanda faaliyet gösteren yapay zeka furyasına yeni bir halka daha eklendi.

Gazapizm konserinde yapılan yapay zeka şovu sosyal medyada gündem oldu - Resim : 1
Gazapzim

Müzik sektöründe ses düzenleme, klip yapımı gibi konularda fayda sağlanan yapay zeka, sahne performanslarını da etkilemeye başladı. Anıl Murat Acar'ın, sahne adıyla Gazapizm'in her hareketini senkronize olarak takip eden yapay zeka röprodüksiyonu "Daha nelere tanıklık edeceğiz?" dedirtti. 

Gazapizm konserinde yapılan yapay zeka şovu sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2
Yapay zeka yardımıyla yapılan röprodüksiyonu

Gazapizm'in konser görüntülerine yapay zeka röprodüksiyonu ile yapılan şov sosyal medyada gündem oldu.  Sanatçı sosyal medya hesabında kısa bir kesiti paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

''Farkındaysanız sevdim videoyu arkadaşlar ??''

Gazapizm konserinde yapılan yapay zeka şovu sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3

Ünlü rapçi Asya Alizade gözaltına alındı 2023 MasterChef 18. yarışmacı kim oldu? Yıldız Tilbe sahnede peruk çıkardı Selen Görgüzel: Çocuk yapabilirim...