Gamze Erçel’den kardeşi Hande Erçel ve kızı Mavi ile ilgili itiraf: Kıskanıyorum

Gamze Erçel, Hande Erçel ve Aylin Mavi itirafıyla gündeme oturdu. Kız Mavi'nin hastalığı nedeniyle geçirdiği zor günleri atlatan Erçel, yüzü olduğu markanın lansmanında objektiflere yansıdı. Kızı Aylin Mavi hakkındaki sorulara yanıt veren ünlü isim, Hande Erçel ile kızı Aylin Mavi hakkında dikkat çeken bir kıskançlık itirafında da bulundu.

Gamze Erçel’den kardeşi Hande Erçel ve kızı Mavi ile ilgili itiraf: Kıskanıyorum

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip. Gamze Erçel, ailesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla sık sık ilgi odağı oluyor.

Güzellik dünyasının, sosyal medya fenomenlerinin ve basının bir araya geldiği davette gazetecilerin sorularına cevap veren Gamze Erçel, son dönemde Hande Erçel'in ve kendisinin markalar tarafından sıkça tercih edilmesiyle ilgili olarak konuştu.

"O DA BENDEN FİKİR ALIR"

Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

"Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Yapacağımız iş anlaşmalarında mutlaka birbirimizin fikrini alırız. Hande'nin öngörüsü bu anlamda çok iyi. O da bu projenin bir parçası olmamı çok istedi. Keza o da benden fikir alır. Bu anlamda abla kardeş dayanışması var diyebilirim."

Erçel, Caner Yıldırım ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aylin Mavi'nin sorulması üzerine ise şöyle konuştu:

"Günlerimiz çok güzel geçiyor. Mavi'yi benden çok neredeyse teyzesi görüyor. Onların ilişkisini görünce kısmıyor değilim. Hande'nin yanına gittiğinde eve gelmek istemiyor. Bu konu da dertliyim anlayacağınız." 
Hande Erçel ile yiğeni Aylin Mavi
Hande Erçel ile yeğeni Aylin Mavi
Fatih Terim, Kıvanç Tatlıtuğ ile bir araya geldi Ünlü oyuncudan esprili paylaşım Esra Erol meslek değiştirdi Tepkiler sonrası Melek Mosso'nun konseri iptal edildi