Fulya Öztürk'ten Aylar Sonra Gelen Fatih Portakal İtirafı: “Hatalıydım, Büyüğümdü!”

Geçtiğimiz yıl Fox TV ekranlarından yayınlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' isimli gündüz kuşağı programının döneminde cinsel içerikli film izlediği gerekçesiyle Fatih Portakal ile arası bozulan Fulya Öztürk, aylar sonra yaşananlara ilişkin ilk defa açıklamalarda bulundu.

Fulya Öztürk'ten Aylar Sonra Gelen Fatih Portakal İtirafı: “Hatalıydım, Büyüğümdü!”

Geçtiğimiz yıl Fatih Portakal, 'Fulya ile Umudun Olsun' programında konuğun Fulya Öztürk'e cinsel içerikli film izlettiği iddiasına tepki göstererek "Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat" demişti.

Fulya Öztürk, katıldığı programın bir kısmında kendisine Fatih Portakal ile ilgili yönlendirilen sorulara verdiği yanıtlarda, yaşanan gerginlik hakkında aylar sonra ilk defa itirafta bulundu.

Fulya Öztürk'ten Aylar Sonra Gelen Fatih Portakal İtirafı: “Hatalıydım, Büyüğümdü!” - Resim : 1

SERT TEPKİ VERMİŞTİ
Olayın iç yüzünü anlatan Öztürk, Portakal'ın kendisini eleştirmesine tepki göstererek, canlı yayında meslektaşına bağırmış ve “Attığı manşete bak; ‘Cinsel içerikli görüntü izletti.’ Bak kardeşim cuma günkü programda sana rahatsızlık verdiysem, şahsım adına özür dilerim. Ancak bir videodan bahsediyor çocuk, ‘Orada iz var’ diyor. Bunların hepsi gerçek.” ifadelerini kullanmıştı.

Fulya Öztürk'ten Aylar Sonra Gelen Fatih Portakal İtirafı: “Hatalıydım, Büyüğümdü!” - Resim : 2

"BÜYÜĞÜMDÜR GEREK YOKTU"
Canlı yayında Portakal ile aralarında geçenleri gündeme getiren Öztürk, “Biz kavgalıyız. Yanlıştı hep derim psikolojim normal değildi. O videoyu seyredemiyorum. Neden bu kadar bağırmışım? Çok bunalmışım demek ki. Çok üzüldüm ben çok haksızlığa maruz kaldım. Ama bağırmamam gerekiyordu. Büyüğümdür gerek yoktu. Orada söylediğim sözlerin altına imzamı atarım ama o tarzım hatalıydı.” ifadeleri ile olayın iç yüzünü açığa çıkardı.

Fulya Öztürk'ten Aylar Sonra Gelen Fatih Portakal İtirafı: “Hatalıydım, Büyüğümdü!” - Resim : 3

Ahbap deprem bölgesinden çekildi mi? Haluk Levent'i kızdıran iddialara cevap Berna Laçin'den Hakan Ural hakkında suç duyurusu Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği sanılan Oğuzhan Uğur adayını açıkladı