'Salt Bae' bu defa da Macron'la bir araya geldi

2022 Dünya Kupası'nın ardından sahaya inip Arjantinli oyuncularla fotoğraf çektirmesiyle gündeme gelen Nusret Gökçe, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile buluştu. Nusret, sosyal medyada yaptığı paylaşıma "Bir Cumhurbaşkanı'ndan çok daha fazlası" notunu düştü.

'Salt Bae' bu defa da Macron'la bir araya geldi

En son Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan Katar'daki Dünya Kupası finalinin hemen ardından sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çektiren ve Arjantin'in dünya yıldızı Lionel Messi'yi rahatsız ederek dikkatleri üzerine çeken 'Salt Bae' lakaplı ünlü kasap Nusret Gökçe'ye yasak üstüne yasak yemesi ile gündeme gelmişti.

'Salt Bae' bu defa da Macron'la bir araya geldi - Resim : 1

Maçın kahramanı Messi ile de yan yana gelen ve futbolcularla birlikte kupayı kaldırdığı anları sosyal medyada paylaşan Gökçe, şimdi de ünlü Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile buluşan Gökçe, yaptığı paylaşıma "Bir Cumhurbaşkanı'ndan çok daha fazlası" notunu düştü.

'Salt Bae' bu defa da Macron'la bir araya geldi - Resim : 2

Instagram'da yaklaşık 50 milyon takipçisi olan ünlü ismin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

MasterChef finalisti Kıvanç Karadeniz kimdir, kaç yaşında? MasterChef finalisti Metin Yavuz kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2022 şampiyonu kim olacak? Gönüller ayrı ama evleri aynı!