Fenomen çift Seda Tosun ve Taner Ataş boşandıklarını bakın nasıl duyurdu

2015 yapımı Mucize filmindeki Mızgın karakteriyle tanınan oyuncu Seda Tosun ve Taner Ataş boşandı. Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyururken Taner Ataş eski eşine gönderme yaptığı bir video çekti. Adeta birbirlerinden kurtuldukları için sevindikleri görülen eski eşler, özel hayatın bu kadar sosyal medyada yaşanıyor olması üzerinden tepki topladı.

Eski oyuncu, yeni fenomen Seda Tosun, elinde çocuğuyla adliye kapısı önünde "An itibarıyla boşandım, buradan herkese duyurulur artık özgürüm" dedi.

Fenomen çift Seda Tosun ve Taner Ataş boşandıklarını bakın nasıl duyurdu - Resim : 1
Seda Tosun

Kendisi gibi sosyal medyada tanınan Taner Ataş ile evli olan Tosun, boşanma davasının ardından önce adliye koridorunda sonra da adliye binasının önünde video çekti.

Fenomen çift Seda Tosun ve Taner Ataş boşandıklarını bakın nasıl duyurdu - Resim : 2

Yetmedi eve geldiğinde de evlilik cüzdanını yırttı attı, o anları video kayda aldı.

Fenomen çift Seda Tosun ve Taner Ataş boşandıklarını bakın nasıl duyurdu - Resim : 3

KİM ÖZGÜR?

Bunun üzerine kızının babası Taner Ataş'tan da bir video geldi. Ataş, yaptığı paylaşımda "Sen mi boşanacaksın, sen mi ayrılacaksın dediler. Vallahi ben boşandım, babalar sözünü tutar. Video paylaşmışsın özgürüm diye sen eve döndün ben İstanbul'a gidiyorum. Kim özgür?" dedi.

Fenomen çift Seda Tosun ve Taner Ataş boşandıklarını bakın nasıl duyurdu - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Her rolün kadını Betigül Ceylan Burak Özçivit'ten duygulandıran Gazze sözleri! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Ece Ronay serbest!