Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı

Mal varlıklarına el konulan Dilan Polat-Engin Polat cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Ataşehir'deki şubeleri kurşunlanan Polat çiftinin dün gece bir şubesi daha kurşunlandı. Haklarında kara para aklama iddiaları ve vergi kaçakçılığı suçlamaları bulunan Polat çiftinden Engin Polat saldırıyı yayınladığı video ile duyurdu.

Haklarındaki iddialardan dolayı gündemden düşmeyen ve mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin işyeri merkezlerine peş peşe silahlı saldırı düzenlendi.

Dilan Polat'ın merkezinin ardından Engin Polat'a ait Ataşehir'deki merkezi çarşamba günü kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken Engin Polat'ın merkezine gece yarısı bir kez daha silahlı saldırı düzenlendi.

INSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU

Gece saat 03.00'da kimliği belirsiz kişiler tarafından üçüncü kez merkezi kurşunlanan Engin Polat, yaşananlara Instagram hesabından yayınladığı video ile isyan etti.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 2

"YETKİLİLERDEN KONUYA AÇIKLIK GETİRMESİNİ RİCA EDİYORUM"

Instagram hesabından mekanına isabet eden kurşunları gösteren Polat, "Gece saat 3'te uykumdan bu video ile uyandırıldım. Bu hafta yaşadığımız 3. silahlı saldırı. Yetkililerden acil olarak bu konuya açıklık getirmesini rica ediyorum. Bu kurşunlar sadece bize değil. Büyümekte olan her işletmelere" diyerek Türk Polis Teşkilatı'nı etiketledi.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 3

"BU NASIL BİR NAMUSSUZLUK?"

Saldırıların arkasındaki isimleri hedef alan Engin Polat, "Sıkanlar değil arkasındakileri bulmak lazım. Bana yapılsa anlarım bu nasıl bir namussuzluktur ki 450 kişinin çalıştığı kurumuma bir haftada yapılan 3. saldırı" dedi.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 4

DİLAN POLAT'IN MERKEZİNE SİLAHLI SALDIRI

Engin Polat'a ait kuaföre saldırıdan bir gün önce yine eşi Dilan Polat' ait güzellik merkezine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, gece 04.00 sıralarında olmuş ve işletmede maddi hasar meydana gelmişti.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 5

Merkezdeki bazı camlar kırılmış ve kırılan camlar siyah bir kaplamayla kapatılmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 6

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Cumhuriyet'in haberine göre haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile birinci ve ikinci derece akrabalarının mal varlıklarına el konuldu.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 7

YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI

Haklarında yurt dışı çıkış yasağı da konulan çift hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da ortaya çıkmıştı. Raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı da belirtilmişti.

Engin Polat'a ait bir işyeri daha kurşunlandı! Bir hafta içinde 3. saldırı - Resim : 8

Danla Bilic'ten aşk pozları Batuhan Karadeniz'e tokat atıldı Metin Akpınar'dan evlilik dışı kızlarıyla ilgili açıklama Dilan-Engin Polat çiftine şok! Mal varlıkları...