Ece Seçkin'den sosyal medya itirafı: "Babam hâlâ tepki gösteriyor"

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Fizy'de yayımlanan Kaan Ölker’in programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Seçkin, "Babam, sosyal medya hesabımda paylaştığım dekolteli bir fotoğrafıma hâlâ tepki gösteriyor" dedi.

Ece Seçkin'den sosyal medya itirafı: "Babam hâlâ tepki gösteriyor"
  • Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Fizy'de yayımlanan Kaan Ölker’in programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
  • Genç yaşta şöhretle tanışan Seçkin, ailesinin kendisini korumak için her zaman çaba gösterdiğini belirterek, "Babam, sosyal medya hesabımda paylaştığım dekolteli bir fotoğrafıma hâlâ tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin' diyor" ifadelerini kullandı.

Ece Seçkin'den sosyal medya itirafı: "Babam hâlâ tepki gösteriyor" - Resim : 1

  • Çağrı Terlemez ile Eylül 2021'de evlenen Ece Seçkin, "Evlilik star ışığını öldürüyor mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Aksine, evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, bu durum bana çok iyi geldi."

Ece Seçkin'den sosyal medya itirafı: "Babam hâlâ tepki gösteriyor" - Resim : 2

  • Seçkin, evlilik hakkında düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı, hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu."
"Erkelerle uygunsuz davranışları var" dedi, programdan ayrıldı Yunan şarkıcının Atatürk hazımsızlığı! Ünlü sanatçı hastane odasından paylaştı Usta yönetmen vefat etti