Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı

Tatil dönüşü İstanbul Havalimanı'na iniş yapan ünlü model Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Akkuş, savcılıktaki ifadesinin ardından müşteki zararının giderilmesi ve şikayetten vazgeçmesi üzerine serbest bırakıldı.

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi, iş adamı Uğur Akkuş, dolandırıcılık iddiasıyla İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmişti. Bugün Akkuş, müşteki Ö.A.'nın zararının giderilmesi ve şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Ö.A isimli şahsın Akkuş'un Şişli'de bulunan ofisine 500 bin dolarını, kripto paraya çevirtmek için gittiğini ve parayı teslim ettiğini, Akkuş'un bu parayı ofiste güvenlik olan E.E ve çalışan Feyza B.Y'e verdiğini ileri sürmüştü. Bankaya yatırmaları için verdiği ancak bir daha kendilerinden haber alınamadığı iddia edildi.

Dolandırıldığını düşünen Ö.A, savcılığa başvuruda bulunmuştu. Olaydan sonra Fransa'ya giden ve ardından dönen Akkuş, İstanbul Havalimanı'nda polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Savcılıktaki işlemlerin ardından Uğur Akkuş, Ö.A'nın zararının giderilmesi ve şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı - Resim : 2
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş

"BIKTIM ARTIK"


Öte yandan, dün emniyet çıkışı basın mensuplarına konuşan Akkuş, "Ben bu iddialardan bıktım. Siz bu söylenenleri haber yaptınız. Şimdi savcılığa gidiyorum, ifademi vereceğim. Yarın da basın açıklamamı yapacağım. Hepsi yalan dolan. Bıktım sizden artık. Bu basından bıktım. İddiayı haber yapıyorsunuz. Herkes şov yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı - Resim : 3

Kaynak: Ajanslar

İstanbul Havalimanı
Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir? Survivor'da finale kimler kaldı, kimler elendi? Ebru Şallı'nın kocası Uğur Akkuş kimdir, ne iş yapıyor? MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir?