Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli?

Duygu Sarışın kimdir merak ediliyor. Çağatay Ulusoy ile birlikteliğini sonlandıran güzel oyuncunun hayat hikayesi ve oynadığı diziler filmler merak konusu oldu. Peki, Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli?

Duygu Sarışın'ı İçerde, Ufak Tefek Cinayetler gibi ses getiren dizilerden tanıyoruz. İçerde dizisi sonrasında Çağatay Ulusoy ile başlayan birlikteliği sona erince Duygu Sarışın kimdir sorgulanmaya başlandı. İşte Duygu Sarışın hakkında merak edilenler, oynadığı diziler filmler

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Aslen İzmirli olan oyuncu, ilköğrenimini Türk Kolejinde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Dokuz Eylül’de Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra Ekonomi Üniversitesi’ne yazıldı ve ayrıca Moda Tasarımı da okudu.

Mezuniyeti sonrasında İstanbul’a giden Duygu Sarışın, İstanbul’da Devlet Tiyatrosu’nda görev almaya başlamış ve çeşitli tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

2011 yılında profesyonel oyunculuk hayatına başladı. Cennetin Sırları isimli diziyle kariyerine başlayan Duygu Sarışın, popüler dizilerde yan rollerde boy gösteriyor.

2013 yılında döneminin en popüler gençlik dizisi Güneşi Beklerken dizisinde birkaç bölümlüğüne yer aldı. Bir yıl sonra başlayan Kaçak Gelinler isimli dizide Hülya karakterine can verdi.

2015 yılında sinema filmlerinde yer aldı. Yasin Uslu yönetmenliğindeki Darbe ve Ertuğrul 1890 isimli türk-Japon ortak yapımı filmde oynadı.

Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Daha sonra en uzun soluklu oynadığı ilk dizi olan Ay Yapım imzalı popüler dizi İçerde’de yer aldı. Burada Komiser Sema rolüyle bir sezon süren dizide oynadı. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor gibi önemli isimlerle oynayan Duygu Sarışın bu diziyle tanınmaya başladı.

Bu dizinin ardından Duygu Sarışın’ın Çağatay Ulusoy’la sevgili oldukları iddia edildi.

Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

2017 yılında yayınlanmaya başlayan Ufak Tefek Cinayetler isimli ses getiren dizide Burcu rolüyle ekranlarda boy gösterdi. Bu dizi, Duygu Sarışın’ın kariyerindeki İçerde’den sonra yer aldığı en başarılı dizi oldu.

Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 4

Duygu Sarışın son olarak 2019 yılında yayınlanmaya başlayan Azize isimli dizide oynadı. Bu dizide başrol olan Buğra Gülsoy’un karakteri Kartal’ın sevgilisi rolündedir.

Dizi ve Filmleri

2013 – Güneşi Beklerken
2013 – İnadına Yaşamak
2014 – Kaçak Gelinler
2015 – Darbe
2015 – Ertuğrul 1890
2016 – Kaçın Kurası
2016 – Lal ( Kısa Film)
2016 – İçerde
2017 – Ufak Tefek Cinayetler
2019 – Azize

kimdir
Cem Özer kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı Gülşen'den Azur'lu paylaşım Survivor Özgür kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?