Dominik'te Survivor ekibine polis baskını! Acun Ilıcalı canlı yayında dile getirdi "Ben böyle bir şey görmedim"

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'a Dominik polis ekipleri baskın düzenledi. Olayı canlı yayında açıklayan Acun Ilıcalı, "ben böyle bir şey görmedim" dedi.

Dominik'te Survivor ekibine polis baskını! Acun Ilıcalı canlı yayında dile getirdi "Ben böyle bir şey görmedim"
  • Birbirinden başarılı eski yarışmacıların mücadele ettiği Survivor All Star 2024, geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluştu.
  • Daha ilk bölümde yarışmacıların nefes kesen mücadelelerine sahne olan programda yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu.

Dominik'te Survivor ekibine polis baskını! Acun Ilıcalı canlı yayında dile getirdi "Ben böyle bir şey görmedim" - Resim : 1

"DOMİNİK POLİSİ OPERASYON YAPMIŞ, BİZİMKİLERİ ALMIŞLAR"

  • Dominik'te "Survivor" ekibine polis tarafından baskın yapıldı.

Dominik'te Survivor ekibine polis baskını! Acun Ilıcalı canlı yayında dile getirdi "Ben böyle bir şey görmedim" - Resim : 2

  • Konseyde konuşma yapan Acun Ilıcalı, "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar." sözleriyle büyük merak uyandırdı.

Dominik'te Survivor ekibine polis baskını! Acun Ilıcalı canlı yayında dile getirdi "Ben böyle bir şey görmedim" - Resim : 3

Evlilik sorusuna Hakan Sabancı'dan bomba yanıt Selda Bağcan kıyafetine gelen tepkilere cevap verdi Ebru Polat'tan Bahar Candan'a: Beni çok zorladı, davayı kazandım MasterChef şampiyonu Esra Tokelli kimdir?