Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu

Disney Plus'ta yayınlanması planlanan ancak Ermeni lobilerinin baskısıyla iptal edildiği düşünülen Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı. Alınan karar sonrası sessizliğini koruyan Aras Bulut İynemli ilk kez film hakkında açıklama yaptı. Sosyal medya kullanıcıları da film hakkında ikiye bölündü. Kimisi İynemli'yi role yakıştırırken kimileri o ruhu hiç yakalayamadığını ifade etti. İşte Atatürk filmi hakkında son gelişmeler...

Disney Plus platformunun yayınlamaktan vazgeçtiği 6 bölümlük Atatürk dizisinin filme çevrilmesinin ardından ilk fragman geldi. 3 film halinde yayınlanacak olan Atatürk, ilk olarak 29 Ekim'de FOX TV'de izleyenle buluşacak.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 1

Fragramnı yayınlanan kısmı ise 3 Kasım'da beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk yıllarından Milli Mücadele'ye giden hikayesinin anlatıldığı filmin fragrmanı kısa süre içerisinde gündem oldu.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 2

Fragmanda Atatürk'ün çocukluk görüntülerine yer verildi. Babasının "Büyük adam olacaksın. Kimseye kendini ezdirmeyeceksin. Söz ver" sözleriyle başlayan fragmanda Atatürk'ün gizli kalmış yönlerinin anlatıldığı bilgisi yer aldı.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 3

ESRA BİLGİÇ DE YER ALDI

Atatürk'ün sevgilisine hayat veren Esra Bilgiç "Gözlerini özledim. Gidebiliriz, savaşın olmadığı bir yer buluruz" deyince Aras Bulut İynemli "Vatan terk edip gidebileceğim bir kara parçası değil ki sevgilim" yanıtını veriyor.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 4

Disney'in kararının ardından sessizliğe bürünen başrol Aras Bulut İynemli de fragmanla birlikte açıklama yaptı.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 5

"BİZ BİR FİLM YAPTIK, DÜŞÜNCELERİNİ ANLATMAYA ÇALIŞTIK"

Instagram hesabından fragmanı yayınlayan Aras Bulut İynemli, "1881'de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman Atatürk" ifadelerini kullandı.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 6

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyada gündem olan fragmana yüzlerce yorum yapıldı. Bazı kullanıcılar Aras Bulut'u bu role yakıştıramazken bazıları hakkını verdiğini savundu.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 7

Bazı kullancılar ise "Aras Disneye tepki koymadığı için çoktan bitti gözümde", "İzlemeyin" şeklinde yorumlar yaptı.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 8

KADRODA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR?

'Bodrum Masalı', 'Kaybedenler Kulübü', '7'nci Koğuştaki Mucize', 'Martıların Efendisi', 'Beni Çok Sev', 'Ferhat ile Şirin', 'Kuzey Güney', 'Aşk ve Ceza', 'Devrim Arabaları' gibi çok sayıda film ve dizinin de yönetmeliğini yapan Mehmet Ada Öztekin'in yönetmeni olduğu Atatürk dizisinde; Mustafa Kemal Atatürk'ü Aras Bulut İynemli canlandırıyor. Dizideki diğer karakterler ise şöyle; Songül Öden- Zübeyde Hanım, Mehmet Günsür-Ali Rıza Efendi, Sarp Akkaya- Enver Paşa, Berk Cankat - Ali Fuat Cebesoy, Esra Bilgiç - Madam Corinne, Sahra Şaş - Makbule Atadan, Bertan Asllani - Ali Fethi Okyar, Beran Kotan - Ömer Naci, Emre Mete Sönmez - Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğu.

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 9

Disney Plus'ın iptal ettiği Atatürk filminin ilk fragmanı yayınlandı! Aras Bulut İynemli sessizliğini bozdu - Resim : 10

Son dakika! Ali ve Vuslat Sabancı kaza geçirdi MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi? Hande Erçel'in ev pozlarına beğeni yağdı! MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?