Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu nedir, ne zaman başlayacak?

Dilek Taşı dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin merakla beklenen dizisi "Dilek Taşı" fragmanında Kenan Evren'in darbe metnini okuduğu sahneler dikkat çekti. Gülden Karaböcek'in Dilek Taşı şarkısı da izleyenleri seksenlere götürdü. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu nedir?

Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu nedir, ne zaman başlayacak?

Dilek Taşı dizisi yakında başlıyor. Oyuncu kadrosu ile merak edilen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak Dilek Taşı dizisi başrolünü Salih Bademci ve Hazal Subaşı paylaşıyor. İşte Dilek Taşı oyuncuları, konusu ve detaylar...

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alan dizide Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı Oyuncu Kadrosu:
Hazal Subaşı- Figen Kutlu
Salih Bademci- Mustafa
Özge Özberk- Rüçhan Rona
Teoman Kumbaracıbaşı-Aras Rona
Elif Doğan- Sevda Rona
Perihan Savaş- Macide
Çiçek Dilligil
Ozan Dolunay- Kenan

Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu nedir, ne zaman başlayacak? - Resim : 1

DİLEK TAŞI KONUSU

Can Sinan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizi 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor.

1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu, ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul etmek zorunda kalır.

Eski futbolcu yeni yorumcudan skandal sözler Wanda'dan İstanbul gezisi Uçağa alınmayınca isyan etti Erkin Koray’ın cenaze programı belli oldu