Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın haklarındaki iddialar sonrası gözaltına alınmasıyla bazı fenomenler de şüphe uyandırdı. 'Nereden geliyor bu değirmenin suyu?' dedirten fenomenler listesine son olarak Nevre Bilem eklendi. Bilem hakkında dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla birçok kişi suç duyurusunda bulundu. Dilan Polat ile yakın arkadaş olduğu bilinen fenomen, altın düşkünlüğüyle dikkat çekiyor.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması

Dilan ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından birçok fenomen isim sosyal medya kullanıcıları tarafından mercek altına alındı. 

Polatların ardından Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz (Tayyargiller) ile Şulemsi isimli fenomenler hakkında çeşitli iddialar baş göstermişti.

O listeye son olarak 'altın düşkünü' olarak bilinen Nevra Bilem katıldı. Bilem de sosyal medya reklamlarıyla dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gündeme geldi. Onlarca kişi soluğu karakollarda alarak fenomen Nevra Bilem'i şikayet etti.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 3

REKLAMLARLA DOLANDIRICILIK İDDİASI

Kanal D Haber'in haberine göre, hakkında daha öncesinde dolandırıcılık suçlaması yapılan Nevra Bilem'in sosyal medya hesabından sürekli reklam yayınladığı, bu reklamlarla takipçilerini kandırdığı iddia edildi.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 4

"BEDAVA TATİL İÇİN BUTONA BASIP NUMARANIZI BIRAKABİLİRSİNİZ"

Bilem'in mağdurlarından olduğu iddia edilen bir kadın, "Bir gün gene hikayesini gördüm. 'Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz' yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda olayın içinde bedava tatilin olmadığını ve devremülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor" dedi.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 5

TEK TEK ENGELLEDİ

Fenomen ismin bedava tatil reklamından birkaç ay sonra da bir mobilya reklamında farklı bir yol izlediği görüldü. Reklamı görerek şipariş verdiğini ama paraları da iddiaya göre akrabasının hesabına gönderttiğini söyleyen kadın, "Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa firmanın hesabına atılması lazım. Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?" diye konuştu.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 6

"MOBİLYA REKLAMI YAPIP PARAYI KENDİ AKRABASININ HESABINA GÖNDERTİYOR"

Dolandırıldığını iddia eden kadın kendisiyle aynı durumu yaşayanların Nevra Bilem'e sosyal medya üzerinden mesaj attıklarını söyleyerek, "Beni bile Instagram üzerinden engelledi" dedi. Fenomen ismin engellediği dolandırıldığını iddia eden kişiler soluğu karakolda alarak Nevra Bilem'den şikayetçi oldu.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 7

Reklamlardan yaklaşık 25 kişinin mağdur olduğu iddia edildi.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 8

NEVRA BİLEM KİMDİR?

Evli ve iki çocuk annesi olan Nevra Bilem'in sosyal medya hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunuyor ve Dilan Polat ile yakın arkadaşlar.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 9

Lüks hayatını sosyal medyadan paylaşan fenomen sık sık külçe külçe altınlarla paylaşım yapıyordu.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı çıktı! Altın düşkünü fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması - Resim : 10

Bilem'in en çok izlenen videoları arasında eşinin kendisine, canı çektiği için külçe altın aldığı video yer alıyor.

Kaynak: haberet.com

Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması! Alina Boz sevgilisi hakkında konuştu Ameliyattan çıkar çıkmaz Dilan'ı sayıkladı Yalı Çapkını kadrosuna yeni isim katıldı!