Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı

Gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın altın tozu koyarak kahve içtiği ve üzerinde tam altın bulunan kahve fincanının fiyatı ortaya çıktı. Polat son olarak bu fincanın basit bir fincan olduğunu, altın tozunun da her yerde satılan 100 TL'lik sahte bir materyal olduğunu açıklamıştı.

Kara para akladığı iddiası ile MASAK tarafından incelemeye alınan ve tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat’ın üzerinde tam altın olan ve altın tozu koyarak içtiği kahve fincanının fiyatı ortaya çıktı.

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 1

"GICIK OLDUĞUM İNSANLAR İÇİN İÇİYORUM"

Polat, 2. Sayfa'nın yayınına konuk olarak yanında getirdiği özel fincanla içmişti kahvesini. İçine de yine yanında getirdiği altın tozunu atarak Müge ile Gülşen'in şaşkın bakışları sonrası şu ifadeleri kullanmıştı:

 “Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum.

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 2

"SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU BİTTİKÇE YENİSİNİ ALDIM"

Nusret’e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım. Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bir tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen.”

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 3

DİLAN POLAT'IN KAHVE FİNCANI 46 BİN TL'YE SATILIYOR

Polat'ın üzerinde tam altın olan fincanın 46 bin TL'ye satıldığı öğrenildi. 

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 4

TEK TEK İNKAR ETTİ

Öte yandan Polat, yayının ardından tekrar eleştiri oklarını üzerine çekmiş, hakkındaki iddialardan sonra da göz yaşları içinde fincanın ve altın tozunun gerçek altından olmadığını açıklamıştı.

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 5

"TAM ALTINLI FİNCANIM SAHTE ALTIN TOZU 100 TL"

Programda "Günlük 750 bin TL harcıyorum" açıklamalarını da yalanlayan Polat, TikTok'tan bir video çekerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tam altınlı fincanım sahte, bir Instagram sayfasından aldım. Kahve tozu dediğiniz şey her yerde 100 TL'ye satılıyor. Bütün kafelerde olan şeyler.

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 6

Bir şey söyledim. Bir yaptığım alışverişten konu açıldı. Ben her gün evinde oturup kahve için bir kadnım. Ben her gün 750 bin TL harcayamam. Öyle bir para akışı da yapamam.

Ülkede ne zengin insanlar var siz biliyor musunuz?"

Dilan Polat’ın sonradan 'sahte' diyerek yalanladığı tam altınlı fincanının fiyatı ortaya çıktı - Resim : 7

Kaynak: haberet.com

Barış Manço'nun anısı Belçika'da yaşatılacak! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllardır aradığı bakıcıyı buldu! Dilan Polat hakkında şoke eden iddia! "Dosyasının kapatılması için..." Kıbrıs'ta üç otel çalışanı, milyonlarca lira kaybeden ünlüleri ifşa etti!