Dilan Polat'ın kardeşi fenomen Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını söyleyip, etrafa hakaret ve küfürler saçan sosyal medya fenomeni Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aynı zamanda Dilan Polat'ın kardeşi olan Sıla Doğu'nun evinde 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet ecstasy hap ve 1 gram kokain bulunmuştu.

Dilan Polat'ın kardeşi fenomen Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Dilan Polat'ın kardeşi sosyal medya fenomeni Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını söyleyip, etrafa hakaret ve küfür savurmuştu. Bunun üzerine Doğu, gözaltına alınmıştı. Sıla Doğu’nun evinde yapılan aramalarda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet ecstasy hap ve 1 gram kokainin ele geçirildiği açıklanmıştı.

Dilan Polat'ın kardeşi fenomen Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı - Resim : 1

SERBEST KALDI!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün Beykoz ilçesinde yapılan operasyon çerçevesinde yakalanan Sıla Doğu, çıkarıldığı Beykoz Adliyesi 3. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İHA

Ünlü oyuncu domates topladı, salça yaptı! Barışma iddialarına yanıt verdi Erbil'e çocuklarından 'evlilik' vetosu Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı