Dilan Polat Instagram hesabını kapattı! İşte nedeni

Dilan Polat takipçilerine yaptığı bir paylaşım sonrası Instragram hesabını kapattı. Son dönemin konuşulan ismi olan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabını neden kapattığı merak konusu oldu.

Dilan Polat Instagram hesabını kapattı! İşte nedeni

Dilan Polat Instagram hesabını kapatmasının ardından magazin gündeminde yer almaya başladı. Türkiye genelinde pek çok güzellik merkezinin isim hakkına sahip olan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde de "Enercii" isimli bir şarkı çıkardığını ve klip çektiğini duyurmuştu. Bu gelişmenin hemen akabinde Dilan Polat, Instagram hesabını kapattığını duyurdu.

Dilan Polat Instagram hesabını neden kapattığı ile merak konusu oldu. Pek çok ilde güzellik merkezleri bulunan Dilan Polat, müşterileri ile sosyal medya üzerinden etkileşim sağlıyordu.

Dilan Polat Instagram hesabını kapattı! İşte nedeni - Resim : 1

DİLAN POLAT INSTAGRAM HESABINI NEDEN KAPATTI?

Dilan Polat, Instagram hesabını kapatmasının gerekçesini, "Biraz yokum, biraz kendi içimde ulaştığım şeyler var bir süre uzak kalmak bana iyi gelecek" sözleriyle ifade etti.

Dilan Polat Instagram hesabını kapattı! İşte nedeni - Resim : 2

DİLAN POLAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat'ın 2 çocuğu var.

İş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybeden Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmiş, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Polat, babasının yıllarca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle meydana krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan 7 tane kurşun çıktığını dile getirdi.

Dilan Polat Instagram hesabını kapattı! İşte nedeni - Resim : 3

Eşinin ölümüyle yıllardır yas tutan Özgü Namal'dan yeni aşk bombası MasterChef'te 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kim girdi? Mete Gökbayır: Üstlendiğim rolün hakkını vermeye çalışıyorum Ünlü oyuncunun kafesinde silahlı saldırı