Dilan Polat eşinin bacaklarına berces yaptı: Namaz kılmaktan kararmış

Cezaevinden tahliye olduğu günün ertesi Instagram paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden Dilan Polat, bu kez de eşi Engin Polat'ın diz kapaklarını paylaşarak berces yaptığını açıkladı. Eşinin cezaevinde namaz kılmaktan dizlerinin karardığını söyleyen Dilan Polat, "Halı olmadığı için orada namaz kılmaktan kararmış. Benim de öyle oluyordu" dedi.

Geçtiğimiz yıl "kara para aklama", "suç örgütü kurma" ve "yasa dışı bahis" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine konulan Polatlar bir yıl bile olmadan tahliye edildi.

Eylül ayının ilk haftası görülen duruşmada tahliye edilen Dilan Polat ve Engin Polat hayatlarına kaldığı yerden devam ederken Dilan Polat, takipçileriyle dertleşmeye başladı.

Instagram hesabının hikaye bölümünü aktif kullanan Dilan Polat, son olarak eşi Engin Polat'ın videosunu çekerek cezaevinde namaz kıldığı günleri hatırlattı.

"NAMAZ KILMAKTAN KARARMIŞ"

Eşinin bacaklarını berces ettiğini söyleyen Dilan Polat, “Engin’in bacakları namaz kılmaktan kararmış. Halı yok ya orda (cezaevi). Yere vuruyordun değil mi? Benim de öyle oluyordu. Önce morarıyor, sonra kararıyor Engin değil mi?” dedi.

TEPKİLER GECİKMEDİ

Paylaşım sonrası Polat'a tepkiler gecikmedi. Birçok kişi, Dilan Polat'ın yine şov yaptığını ifade ederek şu yorumlarda bulundu:

"Yalan söylemekten yüzü kızarsaydı buna da inanabilirdik."

"Ulan bu şovu yapıyorsunuz be POLAT ailesi."

"Namaz kılmak bacakları karartmaz."

"Sen 40 yılla yargılanan kişileri 9 ay yatırıp salıp hiç bir şucunuz yokmuş dersen onlarda kalkar böyle milletle..."

"Olm yine dini alet ediyorsunuz yemezler onu geçin hele bi."

"Allah kabul etsin ama bu işin reklamı olmaz"

* Berces: Leke tedavisi için cilde uygulanan bir lazer yöntemidir. Bu yöntemde cilt yakılır. Üst tabakada bulunan deri yakılarak soyulur. 

Kaynak: haberet.com

'Orhan Baba' oğlunun düğününe katılmadı Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi Gülben Ergen'den gündem oluşturacak paylaşım Ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın son anları ortaya çıktı