Dilan Polat dün savcılıkta ifade verirken 'en yakınım' dediği kişi metro bekledi! Günler sonra görüntülendi

Dilan Polat ve Engin Polat dün öğle saatlerinde Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı suçlamasıyla ilgili ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü. Dilan Polat'ın ifade verdiği sırada yardımcısı Şule metro beklerken görüntülendi. Günler sonra görüntülenen Şule'nin zayıflamış hali dikkat çekti. İşte detaylar...

Dilan Polat dün savcılıkta ifade verirken 'en yakınım' dediği kişi metro bekledi! Günler sonra görüntülendi
  • Günlerdir Türkiye'nin gündeminden düşmek bilmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti geçtiğimiz günlerde kara para aklama, vergi usul kanunu ve bahis ve şans oyunu düzenleme suçlamalarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
  • O günden beri görüntülenmeyen çift bugün öğle saatlerinde Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı suçlamasıyla ilgili ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.
  • O anlarda, Dilan Polat'ın yıllarca yanında çalışan ve olayların patlak verdiği günlerde evlenerek lüks bir eve taşınacağını açıklayan Şule, metro beklerken görüntülendi.

Dilan Polat dün savcılıkta ifade verirken 'en yakınım' dediği kişi metro bekledi! Günler sonra görüntülendi - Resim : 2

  • İstanbul'da Havadis'in aktardığına göre Şule, Dilan Polat'ın gözaltında bulunduğu sırada bir istasyonda metro bekledi.

Dilan Polat dün savcılıkta ifade verirken 'en yakınım' dediği kişi metro bekledi! Günler sonra görüntülendi - Resim : 3

  • Geçen hafta Polat çiftinin oğlu Milan ile bir videosunu paylaşan Şule "Ya nasıl insanlarsınız ya siz? Allah'tan korkun. Hepinizi Allah'a havale ediyorum. İnşallah bulursunuz. Ben kimseyi bırakmadım. Her şeyi zamana bıraktım. Altınları, paraları verdiği zaman, mutlu huzurlu yaşadığım zaman buradaysam; en zor ağır günde de buradayım. Her şeyi zamana bıraktım, kendimi çocukların yanına bıraktım. Bunu unutmayın." ifadelerini kullanmıştı.

Dilan Polat dün savcılıkta ifade verirken 'en yakınım' dediği kişi metro bekledi! Günler sonra görüntülendi - Resim : 4

DİLAN POLAT ŞULE KİMDİR?

  • Dilan Polat'ın yanında yardımcı olarak çalışan Şule aslen Özbekistanlıdır.

Dilan Polat dün savcılıkta ifade verirken 'en yakınım' dediği kişi metro bekledi! Günler sonra görüntülendi - Resim : 5

  • Özbekçe Shahlo isminin Türkçe karşılığı Şule'dir. Şule'nin gerçek adı Shahlo'dur.
CANLI | Nihal ve Bahar Candan gözaltında Candan kardeşler gözaltına alındı Apaçi Mustafa'dan çirkin sözler! "Sadece Filistinli bayanlar gelsin" Banu Parlak 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu Polat çiftidir' demişti! Dilan Polat ve Engin Polat...