Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı

Dilan Polat, Engin Polat ve ailesinin olayları günlerdir Türkiye'nin gündemine oturdu. Geçen günlerde tutuklanarak cezaevine konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın ismi , Ordu'nun Fatsa ilçesini ayaklandırdı.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Dilan Polat'ın adı bir şehri karıştırdı. Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kuyumcunun Dilan Polat soruşturmasında tutuklandığı dedikodusu aniden hızla yayıldı. O kuyumcuda ziynet eşyaları olanlar da altınlarını geri almak için kuyumcuda izdihama yol açtı. Kuyumcu yaptığı açıklamada, "İşimizin başındayız, herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı - Resim : 2

TUTUKLANDILAR

Lüks yaşantısıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınmış, ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bazı illerde operasyon devam ederken gözaltı sayısı da artıyor.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı - Resim : 4

ORDU'YU KARIŞTIRDI

Medyada sıkça yer bulan Polat ailesinin adli süreci sonrası ortaya çıkan bir dedikodu Ordu'da karışıklığa neden oldu. Fatsa ilçesinde kuyumculuk yapan bir şahsın Polat soruşturması kapsamında tutuklandığı iddiası bir anda hızla yayıldı. O kuyumcuda değerli eşyaları bulunan vatandaşlar ise paralarını kurtarmak için kuyumcuya akın etti.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı - Resim : 6

"İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Haberi yayılmasıyla her geçen dakika kalabalık daha da arttı. Kuyumcunun sokağında adeta kuyruk oluştu.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı - Resim : 8

Söz konusu kuyumcunun içinde çekilen görüntüler bir anda sosyal medyada gündem olurken kuyumcudan, "İşimizin başındayız, herhangi bir sıkıntı yok" açıklaması geldi.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı - Resim : 10

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Adem Metan, "Günün en enterasan haberi Ordu’dan sanırım. Fatsa’da halkın güvendiği, ziynet eşyalarını emanet bıraktığı kuyumcunun Dilan - Engin Polat davasında tutuklandığına dair dedikodu yayılmış.

Dilan Polat dedikodusu o şehri karıştırdı! Duyan soluğu kuyumcuda aldı - Resim : 12

Öyle olunca da emanette ziynet eşyası olan Fatsalılar kuyumcu dükkanına akın etmiş." ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı yakalandığı hastalığı açıkladı Yılmaz Güney'in hapisten kaçışı film olacak Esin Çepni, Bilal Hancı'dan boşandı! Hakkındaki iddialar sonrası Özlem Öz'den "altınlarım sahte" paylaşımı